Dünya Kadınlar Günü’nü kutlama amaçlı teknoloji, yazılım, girişimcilik ve bilim dünyasından başarılı 4 kadın konuşmacı ile 14 Mart Cumartesi günü İnci Class Hotel’de gerçekleşecek olan Women Techmakers IWD Denizli’20, 100’den fazla katılımcıyı ağırlamaya hazırlanıyor.

Bu sene ilk defa düzenlenecek olan konferansta farklı teknoloji konularında sunumların yer alacağı belirtildi. Konferansa; Microsoft’tan Yeliz Turunç, Google Türkiye’den Merve İşler, Bahçeşehir Üniversitesi’nden Elif Karaatlı, Softreme’den Erdoğan Öztürk, UHUZAM’dan İrem Kömürcü, Ete Solutions’dan Doğan Oğuz ve Berkay Bilge konuşmacı olarak katılacak.
Çok sayıda kadın ve teknoloji severin destek verdiği konferansta bu yıl Google etkinlik sponsoru, Bronz Sponsor Atak Bilişim Savunma Sanayi Teknolojileri - Gökdelen Havacılık, Destek Sponsoru İnci Class Hotel, Medya Sponsoru www.haberdenizli.com olarak yer alıyor. Kar amacı gütmeyen ve bütün sponsorluk gelirlerini organizasyon için kullanan konferans yeni destekleyicilerini bekliyor.
Katılımcılar, teknik ve kişisel gelişim konularında kendilerini geliştirip yeni teknolojileri ve girişimcilik hakkındaki başarı hikayelerini öğrenmekle kalmayıp fuaye alanında en yeni teknolojilerle tanışma fırsatı bulacak ve eğlenmeye her an devam edecek.

Women Techmakers Denizli Nedir?

Women Techmakers (WTM) daha fazla kadının bilim, teknoloji, mühendislik ve benzeri sektörlerde yer almasını teşvik etmek amacıyla etkinlikler düzenleyen ve Google tarafından desteklenen uluslararası bir topluluktur. 50’den fazla ülkede faaliyet gösteren WTM ekipleri, yıl boyunca bu amaçlar doğrultusunda toplantılar düzenleyerek bir araya gelir. Women Techmakers Denizli, Google Developers Group Denizli altında bu topluluğu oluşturan tamamen gönüllü kişilerden oluşur.

Program, 14 Mart 2020 Cumartesi günü, İnci Class Hotel’de gerçekleşecek. Konferansa kayıt olmak isteyenler internet üzerinden bit.ly/wtmdenizli adresinden kayıt yaptırabilecek.