Özel Şerife Şadiye Memişoğlu Erkek Öğrenci yurdu 2012-2013 eğitim öğretim yılında yapmış olduğu aktivitelere bir yenisini daha ekledi. Daha önce yapılan Kimse Yok mu Derneği’ne ziyaret eden yurdun idareci ve öğrencileri Denizli Merkez Huzur Evi'ni de ihmal etmedi. Yaptıkları ziyaretlerle öğrencileri, eğitim ve öğretim hayatına, üniversiteye ve geleceğe hazırlarken diğer yandan da öğrencilerin bilinçli birer birey olarak yetişmeleri için bir çok faaliyet yaptıklarını belirten Yurt Müdürü Onur Esen, “2012-2013 eğitim ve öğretim yılında öğrencilerimizin geleceğe daha duyarlı, daha bilgili, toplumsal konularda daha hassas birer birey olarak yetiştirmek için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz.” dedi. Esen, yapılan bu aktivitelerin devam edeceğini ve bunlarla da sınırlı kalmayacağını söyledi. Esen, “Gerek şehir içi gerekse şehir dışı gezilerimiz eğitim hayatının her döneminde devam edecek, genç nesillerin topluma faydalı birer insan olarak yetiştireceğiz.” dedi.

Yurt olarak haftanın her günü lise öğrencilerine yapılan yemekli ders saatlerinin olduğunu, bu derslerin sadece yurt öğrencileri değil tüm öğrencilerin davetli olduğunu belirten Esen, lisede okuyan tüm öğrencileri de Şerife Şadiye Memişoğlu Erkek Öğrenci Yurdu’na davet etti. Hafta içi ve hafta sonu öğrencilerin isteği üzerine özel öğretmenleri yurdumuza davet edip öğrencilerimizin derslerine yardımcı olmalarını sağlıyoruz.” dedi.

Yurtta ayrıca velilere yönelik her Perşembe günü alanında uzman kişiler tarafından velilere konferans verildiği belirtildi.