Denizli’de 11-29 Haziran arasında yapılan Denizli'deki ilköğretim okulu öğretmenlerinin eğitim seminerinin bir bölümünün yeri Servergazi Eğitim Kurumları Seminer salonu olarak bildirildi. Ancak bir sendikanın yaptığı açıklamadan sonra seminerin yeri Servergazi Eğitim Kurumları seminer salonu değil EGS Kongre ve Kültür Merkezi olarak tarafından değiştirildi.

Açıklamayı yapan Eğitim İş Sendikası Denizli Şubesi haziran ayında iki kez ülke ve Denizli gündeminde yer aldı. Birincisi; sendikanın Denizli Şube Başkanı öğrenciyi tartaklarken okulun güvenlik kameralarına yakalandı. İkincisi; sendikanın eğitim sekreterinin açıklaması üzerine seminer yeri değiştirildi

Denizli’de bir internet sitesinde yer alan haberde Eğitim İş Sendikası Denizli Şubesi Eğitim Sekretesi Gökhan Okulu,, seminerin neden bu okulda yapıldığını Denizli Valisi Abdülkadir Demir’e sorarken, Servergazi Eğitim Kurumları hakkında talihsiz açıklamalarda bulundu.

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olan Servergazi Eğitim Kurumları’ndan adeta illegal bir okulmuş gibi bahseden Okulu, 0-16 Nisan tarihleri arasında İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen 1. Avrupa Kızlar Matematik Olimpiyatı (European Girls Mathematical Olympiad) ‘ında aynı okulun öğrencisi Gülşah Onur Bronz Madalya aldığını, yine aynı öğrencinin YGS’de Türkiye 17. olmasını yok sayarak başarısız bir okul olduğunu söylemesi de velilerini üzdü.

Servergazi Eğitim Kurumları’ndan bir açıklama yapılmadı. Ancak okulun seminer salonunun böyle kapasiteye sahip olan başka bir salon olmadığı için Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından talep edildiği, okul yönetimi tarafından bu talebe olumlu cevap verildiği ücretsiz olarak okulun seminer salonunun kullanılabileceğini söyledikleri biliniyor.