26-27 Mart tarihlerinde yapılan sınavda velilerin sınava karşı çok duyarlı oldukları gözlemlendi. Ayrıca Denizli Eğitim Kurumlu yöneticileri çevreye olan duyarlılıklarını bir kez daha gösterdi. 

Ağustos ayında yaşadığımız büyük orman yangını felaketi neticesinde binlerce dönüm orman arazimizi, ağaçlarımızı kaybetmiştik. İlk olarak Eylül ayında Denizli Çınar Şubesi her öğrenci ve öğretmenine TEMA Vakfı aracılığı ile bir çam fidanı bağışlamıştı. İkinci olarak ise, Denizli Limit Albayrak şubesi olarak; 26-27 Mart tarihlerinde yapmış oldukları sınavda her öğrenciye ‘’Sende bizimle bir fidan dik, başarımızla beraber büyütmeniz dileği’’ ile sloganı ile fidanları hediye ettiler.

Kurum, orman haftası olması dolayısı ile bursluluk sınavında öğrencilere bu duyarlılığı yansıtmak ve öğrencilerine bu farkındalığı yaşatmak için bine yakın öğrenciye çam fidanı bağışında bulundu. Bu fidanların toprağa dikilmesi ile yapılması gereken çalışmayı kendilerine anlattı.

Öğrenci ve veliler de Limit Eğitim Kurumları’nın Orman haftasında göstermiş olduğu bu duyarlılıktan dolayı memnuniyetlerini kurum yetkililerine ifade ettiler.

Limit'ten Bursluluk Sınavında Anlamlı Hediye

Limit'ten Bursluluk Sınavında Anlamlı Hediye