HABERDENİZLİ.COM

Denizli İnsan Kaynakları Platformunun (DİKAP) kuruluş, hedef ve amaçlarının paylaşıldığı ayrıca insan kaynakları hakkında önemli notların görüşüldüğü “İnsan Kaynakları Yöneticileri Buluşması” gerçekleştirildi.

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Ahmet Taş açılış konuşmasında “Tüm Denizli çalışanlarının Bireysel ve Kurumsal gelişimine destek amaçlı kurulan DİKAP ailesini kutluyorum. Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü olarak biz de kendilerine ev sahipliği yapmaktan onur duyduk. Başarılarının devamını diliyoruz.” dedi.

Seminerde Kariyer Koçu Yelda Yolay Kazanoğlu ise, yaşam farkındalığının kurumsal başarıdaki etkisini dikkat çekerken, güçlü bireylerin güçlü ekipler oluşturarak topluma yüksek fayda sağladıklarına ve İnsan Kaynakları olarak en önemli görevinin insanı anlamak, samimiyetle yol arkadaşlığı yapmak olduğundan belirtti.

DİKAP Başkanı Berna Tomaşoğlu İnsan Kaynakları adına Denizli’de üstlendikleri misyonu, daha verimli, güçlü, her şeyden önce mutlu çalışanlar için DİKAP olarak yapacakları faaliyetleri, Platformun kuruluş amacı, değerlerini paylaştı.

Pamukkale Üniversite’si Çalışma Ekonomisi Bölümü Öğretim Üyesi ve DİKAP Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kamil Orhan “İnsan Kaynaklarının Dünü, Bugünü ve Yarını” ana teması ile gelecekte bizleri nelerin beklediğini, Dünya çapındaki gelişmeleri, DİKAP olarak bu alanda nasıl öncülük yapacaklarını detayları ile aktardı.

OSB'de İnsan Kaynakları Yöneticileri Buluşması GerçekleştirildiOSB'de İnsan Kaynakları Yöneticileri Buluşması GerçekleştirildiOSB'de İnsan Kaynakları Yöneticileri Buluşması GerçekleştirildiOSB'de İnsan Kaynakları Yöneticileri Buluşması Gerçekleştirildi