HABERDENİZLİ.COM

Türkiye genelinde milyonlarca öğrenci bugün karnelerini aldı. Denizli'nin köklü eğitim kurumlarından Denizli Çözüm Kolejinde de karne heyacanı yaşandı. Düzenlenen törenle öğrenciler karnelerine kavuştu. Karnelerini alan öğrenciler öğretmenleriyle hatıra fotoğrafı çekildi. 2019-2020 eğitim öğretim yılının ilk dönemini akademik, sportif, sosyal, kültürel ve sanatsal alanlarda başarılarla geride bırakan Çözüm Koleji öğrencileri sömestr tatiline karnelerini alarak girdi.

Denizli Çözüm Kolejinde Karna Heyecanı

YARIŞMALARDA DERECEYE GİRENLERE SERTİFİKA VERİLDİ
Dönem boyunca okul çapında düzenlenen çeşitli yarışma ve turnuvalarda dereceye giren öğrencilere başarı sertifikaları verildi. Satrançta birinci olan Mehmet Can Çalışkan, ikinci Elif Güngör, üçüncü Furkan Çalışkan ve Melik Mutlutürk'e başarı sertifikaları verildi. Ayrıca düzenlenen Fotoğraf Yarışması'nda dereceye giren birinci  Emin Eviyakınoğlu, ikinci Elif Erdem, üçüncü Feride Yalçın Yıldızaslan’a Kadraj derecesinde Deren Şen'e başarı ödülleri verildi.

Denizli Çözüm Kolejinde Karna Heyecanı

“KİTAP OKUMAYI İHMAL ETMEYİN”
2019-2020 Eğitim-Öğretim döneminin ilk dönemini yoğun geçirdiklerini dile getiren Denizli Çözüm Koleji Kurucu Ortaklarından İsmail Kıyak, öğrencilere bol bol dinlemelerini tavsiye etti. Kıyak, "Gerek eğitim olarak gerekse de kültürel, sportif faaliyetlerle yoğun bir dönemi geride bıraktık. Artık öğrencilerimiz için bir nefes alma dönemi. Kendilerine bol bol dinlenmelerini ve dönemin stresini atmalarını öneriyorum. Ancak, rehavete kapılıp kitap okumayı ihmal etmemelerini özellikle tavsiye ediyorum." ifadelerini kullandı.

Denizli Çözüm Kolejinde Karna Heyecanı

Denizli Çözüm Kolejinde Karna Heyecanı

Denizli Çözüm Kolejinde Karna Heyecanı