Denizli'de kurulan Murodi'de ünlü markaların ürettiği iç giyim, tekstil ürünlerinin yanında imalatını yaptığı ürünlerin de satışını yapıyor. 

Murodi Firma sahibi, Murat Ünlü, e-ticaret sektörünün piyasada büyük pay sahibi olmasını fark ettiklerini o yüzden ürünlerini internet ortamında pazaryerlerinde satmaya başladıklarını belirtti. 

Ünlü, "Değişik sektörlerde faaliyet gösterdik fakat en mantıklı gelen sektör internetten ürün satmak oldu. 2019 yılında başlayan ve dünyanın dengesini bozan Covid-19 korona virüsü sebebiyle insanlar evlerine kapandığında, almak istedikleri ürünleri internetten almaya başladı. Biz bunu fırsat bilerek ürünlerimizi internetten satmaya karar verdik. 1 yıldır bu sektördeyiz, başarılı olduğumuzu düşünüyoruz. Ünlü markaların ürünlerinin yanında kendi ürettiğimiz tekstil ürünlerini e-ticaret mecralarından müşterilerimize ulaştırmaya başladık. Türkiye'nin her yerine ürün gönderebiliyoruz." dedi. 

Şu an için Denizli merkezli bir firma olduklarını belirten Murodi firması sahibi Murat Ünlü, ilerleyen zamanlarda değişik şehirlerde bayilikler vereceklerini söyledi.