Günümüzde ticari girişimler ve inovatif fikirlerin gelişerek yaşam döngülerini hedefleri doğrultusunda sürdürebilmeleri adına bilişim dünyasında birçok önemli bileşen bulunur. Bunlardan en önemlisi ise hiç şüphesiz ki CRM çözümleridir. Müşteri ilişkileri yönetimi sağlayan CRM çözümlerinin dünya çapındaki en büyük markası ise tartışmasız Salesforce’dur.

Dünyanın bir numaralı CRM çözümü üreten markası olan Salesforce, devasa ekosistemiyle işletmeler için farklı alanlarda verimli bir iş gelişimi olanağı vadeder. Markanın Türkiye temsilciliğini üstlenen Veri Cloud ise Salesforce danışmanlık hizmeti ile bu eşsiz CRM çözümlerinden en verimli şekilde faydalanabilmenize olanak sağlar.

Veri Cloud Ayrıcalıklarıyla Salesforce Danışmanlık Hizmetleri

Veri Cloud ayrıcalıklarıyla sunulan Salesforce danışmanlık hizmetleri, Salesforce’nin ekosistemi içerisinde vadettiği her türden imkânı kapsar. Salesforce’nin birbirinden özel avantajlara sahip CRM çözümleri, her işletmenin yüksek standartta verimlilikle iş planı oluşturabilmesini sağlarken aynı zamanda müşteri ilişkilerinin gelişiminde de önemli bir rol oynar. Yeni müşterilerin kazanılmasından hedef kitledeki memnuniyete kadar Salesforce CRM çözümleri, çeşitli avantajlar sunar.

Veri Cloud Salesforce danışmanlık hizmeti, Salesforce’un birbirinden eşsiz olanaklar ile dolu özel ekosisteminden yüksek standartta verimle yararlanabilme imkânı sunar. Projeniz için ihtiyaç duyduğunuz tüm gereklilikleri belirleyen Veri Cloud uzmanları, danışmanlık sağlayarak ihtiyaçlarınıza özel çözümler geliştirir. Ayrıca Salesforce sistemlerinin kurulum sürecinde de danışmanlık sağlayan Veri Cloud uzmanları, ihtiyaç duyduğunuz tüm teknik desteği iş planınız için en verimli olacak şekilde sağlar.

İş Yönetiminde ve Müşteri İlişkileri Gelişiminde Benzersiz Çözümler 

Veri Cloud’un Salesforce danışmanlık hizmeti, müşteri ilişkilerinin gelişimine ilişkin benzersiz çözümler sunar. İnovatif fikirler ya da ticari girişimler için hayati nitelikte olan Salesforce çözümleri, birbirine entegre olabilen farklı sistemlere ev sahipliği yapar. Veri Cloud, birbirine entegre olabilen bu sistemler içerisinde işletmeniz için en özel çözümleri elde edebilmeniz adına teknik destek sağlar.

Deneyimli ve uzman Salesforce yazılım mimarlarına sahip olan veri.cloud, ihtiyaçlarınıza uygun en özel çözümleri elde edebilmeniz ve Salesforce’un benzersiz imkânlarından en efektif şekilde yararlanabilmeniz adına hizmet sağlar. Üstelik Salesforce danışmanlık hizmetleri, yeni uygulamalar geliştirme ve bu uygulamaları sisteme entegre edebilme imkânı da vadeder.