Dudak dolgusu en sık tercih edilen uygulamalardan birisidir. Bunun sebebi dudakların en dikkat çekici bölge olmasından kaynaklanmaktadır. Dolgunun iki çeşidi bulunmaktadır. Bu çeşitler geçici ve kalıcı dolgudur. Geçici dolgu işleminde hyaluronik asitten yararlanılırken kalıcı dolgu işleminde silikondan yararlanılmaktadır.

Dudak Dolgusunu Kimler Tercih Etmektedir?

Dudakların yüz ile orantısız olma durumu, dudakların altının veya üstünün ince olması durumu kişilerde özgüven eksikliğine sebebiyet verebilmektedir. Bu durumlarda doktor muayenesi ardından kişilere dudak dolgusu uygulanmaktadır.

Dudak Dolgusu İşleminde Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Dudak dolgusu işleminin öncesinde ve sonrasında dikkat edilmesi gereken bazı noktalar bulunmaktadır. Öncesinde iyi bir şekilde kişi muayene olmalı ve uygulamanın yazılacağı bölgeler net bir şekilde belirlenmelidir. Bu aşamada doktorun önemi oldukça büyük olduğu için seçim dikkatli yapılmalıdır.

İşlem sonrasında ilk üç gün şişme meydana gelir. En aza indirmek için kişilerin soğuk kompres yapması gerekmektedir. Aynı zamanda işlem sonrasında en az iki saat süre içerisinde şekil bozukluğunu önlemek için dudağın büzülmemesi gerekir. Sizlerde iyi bir hizmet almak için istediğiniz dudaklara kavuşabilmek için https://www.dryusuftopal.com/dudak-dolgusu/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.