Türkiye'yi derinden etkileyen deprem sonrası tüm ülkede adeta seferberlik ilan edildi. Denizli Ticaret Odası Deprem bölgesindeki depremzedelerin ihtiyaçlarını gidermek adına kampanya başlattı.

Denizli Ticaret Odası'nın yardım kampanyası ile ilgili konuşan başkan Uğur Erdoğan, "Deprem bölgesindeki afetzedelerimizin öncelikli ihtiyacı olan katalitik sobalarla elektrikli ısıtıcıları temin etmeye çalışıyoruz; ivedi bir şekilde bölgeye ulaştıracağız. Üyelerimize çağrıda bulunduk; öncelikli ihtiyaçları olan katalitik sobalarla elektrikli ısıtıcıları yardım olarak topluyoruz, afet bölgesine sevk edeceğiz. Halkımıza da buradan bu konuda çağrıda bulunmak istiyorum. Elinde bunları bulunduranlarla temin etme imkânı bulunanlar, Denizli Ticaret Odamızın 0258 295 00 00 numaralı telefonundan ilgili personelimize ulaşıp bilgi verebilirler ve bu türdeki ısıtıcılarıyla yardımlarını odamıza ulaştırabilirler. 

Depremden etkilenen afet bölgemizde yaşayan halkımıza, büyük geçmiş olsun. Rabbim, milletimiz ile devletimizi daha beterinden, her türlü musibet ve afetten korusun. Her türlü imkanımızla yardıma hazırız; kurumlarımızla da sürekli irtibat halindeyiz. İlk depremin hemen ardından başlattığımız afet yardım çalışmalarımızı kesintisiz sürdürüyoruz." ifadelerini kullandı.