Doğal taşlar, insanlık tarihinin en eski mücevher yapımında kullanılan aracı olarak bilinmektedir. Mücevherlerin gösterişini tamamlamak için yüzyıllardır kullanılagelen doğal taşların üretimi ve kullanılması konusunda ülkemiz ilk üçte bulunmaktadır. Ülkemizde en çok üretimi ve kullanımı olan doğal taş teşbihlerdir. Doğal taş tesbih öncelikli olarak islamiyette özel bir yeri olması sebebi ile sıkça kullanılan bir aksesuardır. Bu sebeple de doğal taşlar en çok tespih yapımında kullanılmaktadır.

Doğal taş tespihlerin bu kadar önemli olmasının sebebi doğal taşın gücünden gelmektedir. Her farklı doğal taş çeşidinin farklı farklı enerjileri olduğu düşünülmektedir.  Aynı zamanda her burcun kendine özel bir doğal taşı da bulunmaktadır. Doğal taş severler bu konuya hakim olduklarından özellikle bu taşların sürekli beden ile temas halinde olmasını isterler. Tespihler bu temas için oldukça uygun aksesuarlardır. Aynı zamanda bir tespihin kendisine duyulan saygıdan dolayı kullanılan boncuğun da değerli bir taş olmasına özen gösterilir.

Ülkemizde yoğunlukla çıkarıldığı ve üretildiği için yerli bir doğal taştır. Doğal taş tesbihler tüm bunların yanı sıra alınacak en anlamlı hediyelik eşyalar arasında yer almaktadır. Kolay ulaşılabilir olması, uygun fiyatları, yoğun bir çeşitliliğe sahip olması ve her kesimden insana hitap etmesi açısından çok şık bir tercihtir. Erkek arkadaşınıza, babanıza, yakın dostunuza armağan edeceğiniz hediyelik doğal taş tesbihler yorulmadan sahip olabileceğiniz bir hediyelik eşyadır.

WhatsApp Image 2022-06-28 at 17.21.56 (1)

Doğal taş tesbihler bir erkek aksesuarı olarak kullanılabilmesi ve doğal taşların renk çeşitliliği ile tüm kıyafetlere de uygun olması açısından çok geniş bir kullanım alanı ile değerlendirilebilir. Her erkeğin tesbih koleksiyonunda mutlaka doğal taş tesbihler bulunmalıdır.

Kamus tasarım olarak doğal taş tesbihler kategorimizde sizler için özel olarak ürettiğimiz yüzlerce farklı doğal taş tesbihlerimiz ile doğal taş – tesbih kombinasyonuna farklı bir açıdan bakmanızı sağlıyoruz. En sık kullanılan taş çeşidinden en nadir kullanılan taş çeşidine kadar aklınızda bulunan tüm doğal taş çeşitlerine kolayca ulaşmanızı sağlıyoruz. Özel el yapımı doğal taş teşbihlerimizin tamamı birinci sınıf doğal taşlardan üretilmekte olup, tüm doğal taşlarımız sertifikalı ürünlerdir.