İnşaat, yapı ve gayrimenkul sektöründe ilk akla gelen isimlerden biri olan DKY İnşaat, İstanbul'un birçok noktasında hayata geçirdiği projelerle fark yaratıyor. Temel ihtiyaçların başında gelen barınma günümüzde birçok ulusun ekonomisine yön veriyor. Çünkü artık bir ev ya da konut almak sadece bir barınma ihtiyacının giderilmesi olarak değerlendirilmiyor. Özellikle mega kentlerde barınma talebi beraberinde birçok parametreyi de yanında getiriyor. Konut tercihlerinde günümüzde fiyat en önemli etken olsa da alınacak ya da kiralanacak konutun konumu, sosyal çevresi ve imkanları gibi konular da insanların fiyat konusundan sonra ilk dikkate aldıkları konular oluyor. Konut projesi geliştiriciler de müşteri kriterlerini yakından inceliyor ve projelerini bu yönde şekillendiriyor.  Konut projeleriyle fark yaratan DKY İnşaat, İstanbul'un birçok noktasında yaşam alanları oluşturuluyor. İnsanlar bir konut seçerken konfora, kaliteye, güvenilirliğe, fiyatlara ve benzeri unsurlara önem verir. DKY Holding tarafından tamamen müşteri ihtiyaçları düşünülerek tasarlanan konut projeleri sektörde adından söz ettiriyor.

DKY tarafından tamamlanan ve sürdürülen birçok proje yer alıyor. İstanbul'un özellikle gelişen ve değişen ilçelerinden Kartal'a dikkat çeken projelere imza atan DKY İnşaat, Kartal'ı yaşamın merkezi haline getiriyor.

Konutlarında kalite ve konforu bir arada sunan DKY İnşaat, Kartal'da DKY Kartal, DKY Sahil ve DKY Business ile Kartal projeleri arasında fark yaratıyor. 

Lokasyonu ve mimarisiyle ön plana çıkan DKY Business Kartal, 23 bin metrekare arsa alanı üzerine tek blokta halinde yükseliyor. Proje büyüklükleri 105 ila 931 metrekare arasında değişen 100 adet ofisten oluşuyor. 30 bin metrekarelik kapalı alana sahip DKY Business Kartal projesi, Kartal’ta ulaşım akslarına en yakın noktada yükseliyor. D-100 karayolu ve TEM Çevre yolu bağlantısının kesiştiği yerde temelleri atılan bu eşsiz proje Boğaziçi Köprüsü’ne 22, FSM Köprüsü’ne 25 dakikalık uzaklıkta yükseliyor.

Ayrıca Kartal Metro istasyonuna da yürüme mesafesindeki DKY Business Kartal projesi kapsamında nefes kesen adalar ve deniz manzarasına bakan geniş ve ferah ofisler, tam donanımlı toplantı odaları, iş görüşmelerinize sıcaklık katan Lounge ve teras katında bulunan panoramik görüş sunan Roof’u ile vazgeçemeyeceğiniz alanlar da sunuyor.

Kartal'da fark yaratan diğer bir DKY İnşaat projesi de DKY Kartal... DKY Kartal projesi de 21 bin 600 metrekarelik arsa alanı üzerinde 344 adet daireden meydana geliyor. 4 bloktan oluşan bu muhteşem proje 2+1,5 daireler 98 ila 123 metrekare, 3+1,5 daireler 113 ila 185 metrekare, 4+1,5 daireler 119 ila 175 metrekare, 5+1,5 daireler 151 ila 180 metrekare, 6+1,5 daireler ise 217 metrekare büyüklükteki dairelerden oluşuyor.

Kartal'ın ve DKY İnşaat'ın gözde projelerinden biri ise 5 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselen DKY Sahil projesi 22 adet 2+1,5, 110 adet 3+1,5, 8 adet 4+1,5 olmak üzere toplam 138 konuttan meydana geliyor. DKY Sahil projesinde daire büyüklükleri ise 128 ile 328 metrekare arasında değişiyor.