Tavas’ın Nikfer Mahallesi’nde Millet İttifakı’nın Ortak Seçim Çalışma Bürosu’nun açılışı gerçekleştirildi. Açılış programına DEVA Partisi Denizli Milletvekili aday adayları Sevgi Dalbudak, Zeliha Çiftçi, Adile Abacı, Fesih Can, Nazmi Kızıltepe, Ziya Şımarık, DEVA Partisi İlçe Yönetimi ve parti üyeleri katılım sağladı.
Açılışa katılan DEVA Partisi Denizli Milletvekilleri; “Bugün Efeler Diyarı Tavas’ımız Nikfer Mahallesi’nde Millet İttifakı’nın Ortak Seçim Çalışma Bürosu’nun açılışına katıldık. Birlikte güçlü olduğumuzu bir kez daha idrak ettik.  Daha sonra esnaflarımızı ziyaret ettik. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik, dertleştik. Vatandaşımıza dertlerine ‘Deva’ olacağımızı söyledik.  Onlardan çok güzel tepkiler aldık. Vatandaşımızın bizlere güvendiğini gördük. Bu güveni boşa çıkarmayacağımıza dair onlara söz verdik. Buralara tekrar geleceğimizin sözünü verdik” dedi.

Açılışın hemen ardından soluğu vatandaşın yanında alan DEVA Heyeti, Nikfer Pazaryeri’nde esnafları ziyaret ederek, vatandaşın taleplerini dinleyerek çözüm önerilerini aktardı. 14 Mayıs seçimlerinde Millet ittifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek isteyen aday adayları DEVA Partisi’nin ve Millet ittifakının politikaları ve hedefleri ile ilgili bilgiler verdi. Aydınlık yarınlar için çalışmalarına ara vermeden devam eden adayları, esnafın sorunlarını dinledi. DEVA Partisi Denizli Milletvekili aday adayları; “Esnaflarımızı ziyaret ettik, dertleştik. Bizler her zaman esnafımızın yanında durmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımız sürekli olarak ekonomiden şikâyet ediyor. Pazar torbalarını dolduramıyorlar. Kimisi meyve alamıyor, kimisi ekmek alamıyor. İnsanlarımız ne yazık ki çok zor bir durumda ve bu kötü ekonomiden onları kurtaracak kişinin Genel Başkanımız Ali Babacan olduğunu söylüyorlar. Bizler de buna inanıyoruz. Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan bitip tükenen ekonomiyi yeniden ayaklandıracak. 14 Mayıs’tan sonra bizler buraya daha güçlü bir şekilde vatandaşımızın sorunları çözmüş olarak tekrar geleceğiz.  Hiçbir vatandaşımızı yalnız bırakmayacağız” şeklinde konuştu.

Nikfer’de Millet İttifakı’nın Ortak Seçim Çalışma Bürosu’nun açılışına aynı zamanda CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı da katılım sağladı. DEVA Partisi Denizli Milletvekili aday adayları ziyaretlerini tamamladıktan sonra ilçeden ayrıldı.

deva-1-3deva-6