Deva Partisi İl Başkanı Kırar, deprem bölgesinde #Deprem#deva partisi denizli il başkanı bekir kırar Tarih: 13 Şubat, 2023, Pazartesi 13:25 Deva Partisi Denizli İl Başkanı Bekir Kırar depremin merkezi olan Kahramanmaraş’ta. Öncelikle Kahramanmaraş giderek oradaki deprem felaketinden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Kırar, “Her zaman yanlarında olduklarını tüm vatandaşımızın acılarını yüreğimizde hissediyoruz elimizden gelen ne var ise yapmaya hazırız” dedi.

3 ARAÇ BÖLGEYE ULAŞTI

Deprem bölgesinde incelemelerde bulunan Kırar, “Şehrin merkezindeki büyük yıkımı yerinde gördük televizyonda cep telefonu ekranlarına sığmayacak kadar büyük bir felaket ile karşı karşıyayız. Ülkemizin bu travmayı atlatması uzun sürecek. Bu enkazı kaldırmak bütün bu insanların gönüllerinde açılan yaraları tamir etmesi uzun sürecek ama omuz omuza verecek hep birlikte saracağız bu yaraları. Deva Partisi İl Başkanlığınca ihtiyaç listesine göre hazırlanan 3 aracı da deprem bölgelerine ulaştırdık. İlk aracımız Kahramanmaraş Elbistan bölgesine, ikinci aracımız Hatay’ın Kırıkhan bölgesine ve üçüncü aracımız Kahramanmaraş Pazarcık bölgesine ulaştırdık.

DESTEKLERİMİZ SÜRECEK

Deva Partisi İl Başkanlığı olarak toplama alanlarımızda deprem bölgelerinden gelecek ailelerin barınma beslenme giyinme gibi temel ihtiyaçlarının karşılanması için yardımların toplanmasına devam ediyoruz. Büyük bir birlik beraberlik içinde tüm teşkilatımız ve tüm Denizli halkımız ile dayanışma içerisindeyiz. Tüm şartlarımızı zorlayıp sonuna kadar desteğimizi sürdüreceğiz” diye konuştu. Kahramanmaraş’tan sonra Genel Başkan Ali Babacan ile birlikte Osmaniye ve Adana da buluşarak taziyelerde bulunan Başkan Kırar, sonrasında Hatay’a geçerek Eski Adalet Bakanı Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sadullah Ergin’in ablası ve eniştesinin cenazesine katıldı.

kirar-2kırar-1kirar