Denizli DEVA heyeti, ilçe ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. DEVA Partisi Tavas İlçe Başkanlığı ve Cumhuriyet Halk Partisi Tavas İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Denizli heyeti, akabinde vatandaşlarla bir araya geldi. Bulduğu her fırsatta vatandaşın derdine deva olmaya çalışan Başkan Kırar ve milletvekili aday adayları vatandaşın sorun, öneri ve taleplerini dinledi. Başkan Kırar yaptığı açıklamada, “Tavas’ta esnaf dükkân kirasını ödeyemiyor. Bizler buraya tekrar geleceğiz ve vatandaşımızın sorunlarını çözeceğiz” dedi.

VATANDAŞ ARTIK ‘YETER’ DİYOR

Kent merkezindeki çalışmalarının yanı sıra ilçe ziyaretlerine start veren DEVA Partisi Denizli İl Başkanı Bekir Kırar ve 28. Dönem Milletvekili aday adayları, Sevgi Dalbudak, Zeliha Çiftçi, Adile Abacı, Mehmet Emir Tuğrul, Fesih Can, Nazmi Kızıltepe Tavas’ta vatandaşın talep ve önerilerini dinledi. DEVA Partisi İl Başkanı Bekir Kırar yaptığı açıklamada, “Ne yazık ki vatandaşımız dar boğazda. Bıçak artık kemiğe dayanmış. Esnaf dükkân kirasını ödeyemez hale gelmiş. Bu çok ciddi bir sorun. Vatandaş artık ‘yeter’ diyor. İktidarın değişmesi gerektiğini ısrarla söylüyorlar. Bizler de onlara çözüm yollarını anlattık. DEVA Partisi olarak uzun zamandır üzerinde çalıştığımız 22 başlıkta hazırladığımız eylem planlarımızın bir kısmını anlattık. Ülkemizin gelişim reçetesi olan 22 eylem planımıza vatandaşımızın bakış açısı çok güzeldi. Vatandaşımız bizlere güveniyor. Bizlerden ‘Dertlerine Deva Olmamızı’ talep ediyorlar. Bizler Denizli’ye sahip çıkacağız. Topraklarımıza, çiftçilerimize, gençlerimize, yaşlılarımıza sahip çıkacağız. Onları hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Daha refah bir ülke için durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

BAŞKAN KIRAR “EFELER DİYARI TAVAS’IMIZDA DURUM VAHİM”

Her zaman Türkiye’nin bel kemiğinin esnaflar olduğunu belirten Başkan Kırar, “Ülkemiz için çıktığımız bu yolda vatandaşımızdan aldığımız destek ile bizler her daim dimdik ayakta durmaya devam edeceğiz. Milletvekili aday adaylarımız ile birlikte her vatandaşımızın kapısını çalıyor, dertlerini dinliyoruz.  Vatandaş, evine ekmek alamıyor. Bereketli toprakların diyarı olan Tavas Ovası, ilçe ekonomisinin en önemli yapı taşı. Fakat Tavas Ovası üretemiyor. Çiftçi mutsuz, vatandaş mutsuz, çocukların yüzü gülmüyor. Efeler diyarı Tavas’ımız da durumlar çok kötü. Halk, iktidarın değişmesini istiyor. 20 yıldır bitip tükendiklerini belirtiyorlar.  Vatandaşlar, ekonomi Genel Başkanımız Ali Babacan’a emanet etmeye hazır. Allah’ın izniyle çıktığımız bu yolda Denizli’nin derdine deva olacak, vatandaşımızın yüzünü güldüreceğiz” ifadelerini kullandı.

İlçe merkezinde esnafları ve vatandaşları ziyaret eden DEVA Partisi İl Başkanı Bekir Kırar ve milletvekili aday adayları, çeşitli temasların ardından ziyaretlerini tamamlayarak akşam saatlerinde ilçeden ayrıldı.

deva-3-1deva-1-2deva-2-1deva-4