Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) dün Ankara’da aday tanıtımını gerçekleştirdi. Gerçekleşen aday tanıtım toplantısında Denizli Büyükşehir ve ilçe belediye adaylarını duyurmasının ardından Denizli DEVA seçim çalışmalarına start verdi. Denizli Deva İl Başkanlığı ve parti üst yönetimince uzlaşmanın ardından belirlenen adaylar arasından Bekilli Belediye Başkanı Adayı Coşkun Kalkanlı yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. 

 Haber Denizli’ye konuşan Başkan Adayı Kalkanlı, “Deva kadrolarına katılmaktan ve değerli İl Başkanımız Bekir Kırar ile birlikte yol almaktan onur duyuyorum. Sayın Genel Başkan Ali Babacan’ın taktirleri noktasında, bir Bekillili olarak kendi memleketime hizmet etme şansı verilmesi beni fazlasıyla mutlu etmiştir” şeklinde konuştu. 

“KENDİ İNSANIMA HİZMET İÇİN DÖNDÜM” 

Açıklamalarında kendinden de bahseden Bekilli Belediye Başkanı Adayı Coşkun Kalkanlı, “1980 döneminin yarattığı karmaşık düzende, Bekilli-Üçkuyu köyünden beş yaşında gurbet yolculuğuna başladım. Eğitimlerin sonrası bir süre özel sektörde çalışma imkanı bulsam da, sonrasında İzmir Konak Belediyesi’nde kamu görevine başladım. 21 senelik Belediyecilik hayatıma, emekli olmam sebebiyle son verdim. Geçen bunca seneye rağmen, köyümle hiçbir dönem bağlarımı koparmadım. İnsanımızın hep “Bizim Oğlan” ı olarak kaldım. Emekliliğim sonrası kendi insanıma hizmet etmek için döndüm ve bu imkanı Deva Partisi Kadrolarında buldum” şeklinde konuştu. 

CHP'li Başkan Hayla’dan, Gece Yarısı Canlı Yayında Borç İsyanı CHP'li Başkan Hayla’dan, Gece Yarısı Canlı Yayında Borç İsyanı

Deva Partisi Bekilli Adayi Coskun Kalkanli Bekilliye Deva Olma Zamani2

“DAVALARINA DEVA OLACAĞIZ” 

Bekilli Belediye Başkanı Adayı Coşkun Kalkanlı, “Şimdi gayret zamanı, kendimizi anlatma ve Bekilli’nin denenmişlerden başkaca bir üçüncü yolun olduğunu anlatma zamanı. Bekilli’ye ‘kendine şans ver’ diyoruz. Liyakatli parti kadroları öncülüğünde yerelde kalkınma ve demokrasi olmadan ülkenin aydınlık geleceği olmayacağı bilincindeyiz. İşin ehli evladıyla Bekilli’mizin benimle yürüyeceğini ortak akılla, kollektif yönetim anlayışıyla desteklerini esirgemeyeceklerini, yarenlik edeceklerini biliyorum.  Davalarına Deva olacağımızın bilincindeyiz. şimdi Bekilli’ye Deva olma zamanı” şeklinde açıklamalarda bulunarak diğer siyasi parti adaylarına da başlarılar diledi.