Yapılan açıklama şöyle: Demokrasi, hukuk ve adaletin askıya alındığı; yoksulluğun ve enflasyonun tavan yaptığı bir dönemde elini taşın altına koyarak ‘Korkma Türkiye’ diyen Genel Başkanımız Ali Babacan beyin öncülüğünde kurulan DEVA Partisi milletimiz için büyük bir umut oldu.
Mevcut iktidar tarafından  yapılan tüm engellemelere rağmen Denizli mitingimiz büyük bir kalabalık ve muhteşem bir coşku ile yapıldı. Denizli, her alanda olduğu gibi demokrasiye sahip çıkma konusunda da lider bir şehir olduğunu ispat etmiştir. Denizli’de başlayan demokrasi rüzgarının kısa süre içinde tüm ülkeye dalga dalga yayılacağına olan inancımız sonsuzdur.
Öncelikle Denizlimizde miting yapma kararı alarak Denizli’ye olan sevdasını gösteren  Genel Başkanımız sayın Ali Babacan'a ve kıymetli eşi Zeynep hanıma teşekkür ederiz.
Mitingimize günler kala ilimizde adeta kamp kuran Genel Başkan Yardımcılarımız sayın Selma Aliye Kavaf ve sayın Mehmet Emin Ekmen başta olmak üzere tüm Genel Başkan Yardımcılarımıza ve GMYK üyelerimize, İl Yönetimimize, İlçe Başkanlarımıza, üyelerimize ve gönüllülerimize müteşekkiriz. Mitingimizi yakından takip eden ulusal ve yerel basına ve güzide temsilcilerine çok teşekkür ederiz.
Çocuklarını kreşlere bırakarak gece gündüz demeden koşturan KADINLARIMIZA özellikle teşekkür ederiz.
İnanıyoruz ki tüm bu çalışmaların sonucunda kazanan milletimiz olacak kazanan Türkiye olacak.
Miting yapma sürecinde de gördük ki ülkenin acilen tam demokrasiye ihtiyacı var. Bir kez daha haykırmak istiyoruz;
DEMOKRASİ, ATILIM, DERHAL, BUGÜN...

tesekkur