DEVA Partisi Denizli İl Başkanı Bekir Kırar, seçim süreci boyunca sahadan bir an olsun ayrılmadı. Başkan Kırar ve DEVA Partisi Denizli İl Teşkilatı, 28 Mayıs Cumhurbaşkanı 2. Tur seçimleri için Honaz, Çivril, Acıpayam, Babadağ ve Çameli’de mahalle mahalle dolaşarak Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istedi.  Başkan Kırar yaptığı açıklamada, “1 oydan ne olacak mantığını vatandaşlarımızın kafasından silmek için büyük bir mücadele sarf ettik” dedi.

Başkan Kırar, “Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanımız Yapacağız”

Seçim süreci boyunca saha çalışmalarına ara vermeden devam eden DEVA Partisi Denizli İl Başkanı Bekir Kırar, Honaz, Çivril, Acıpayam, Babadağ ve son olarak Çameli’de esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek 28 Mayıs’ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanı 2. Tur seçimleri için Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istedi. Teşkilatı ile birlikte köy köy gezen Başkan Kırar, “Seçim süreci boyunca teşkilatımız ile birlikte durmadan yorulmadan çalışmaya devam ettik. 1 oydan ne olacak mantığını vatandaşlarımızın kafasından silmek için büyük bir mücadele sarf ettik. İl merkezinin yanı sıra ilçelerde köylerde muhtarlarımız, esnaflarımız ve vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik. Bu süreçte ilçe başkanlarımız bizlere eşlik etmeyi bir an olsun bırakmadı. Önümüzde çok az bir zaman kaldı. 28 Mayıs Cumhurbaşkanı 2. Tur seçimlerine sadece 2 gün kaldı. Bu süreç içerisinde bizler sahada olmaya devam edeceğiz. Daha özgür, daha müreffeh bir ülke için pazar günü hep birlikte sandıklara gideceğiz. Atalarımızdan, annelerimizden, babalarımızdan aldığımız Türkiye’yi çocuklarımıza devretmek için Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanımız yapacağız. Ülkemizde bizlerden daha söz sahibi haline gelen ve bizlerden daha iyi şartlarda yaşayan 13 milyon sığınmacıyı ülkelerine geri göndermek için oyumuzu Kemal Kılıçdaroğlu’na vereceğiz. Mevcut iktidarın kadınlar ve gençler üzerinde uygulamaya çalıştığı politikalara dur demek için pazar günü sandığa gideceğiz. Daha güzel bir ekonomi, daha aydınlık bir Türkiye için elimizi vicdanımıza koyarak sandıklara gidip oyumuzu Kemal Kılıçdaroğlu’na vereceğiz. Adım adım huzura yaklaşıyoruz. 28 Mayıs'a çok az bir süre kaldı.  Değişen ülkemizin aydınlık yüzüyle pazartesi sabahı farklı bir güne uyanacağız. Çünkü 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, görevi teslim alacak” şeklinde konuştu.

deva-partisi-denizli-il-baskani-bekir-kirar-sahada-6deva-partisi-denizli-il-baskani-bekir-kirar-sahada-4deva-partisi-denizli-il-baskani-bekir-kirar-sahada-5deva-partisi-denizli-il-baskani-bekir-kirar-sahada-3deva-partisi-denizli-il-baskani-bekir-kirar-sahada-2deva-partisi-denizli-il-baskani-bekir-kirar-sahada-1