Meteoroloji, Denizli için 5 günlük yeni hava tahmin raporunu yayındı. haftanın son 5 günü için ise yağış uyarısı geldi.

DENİZLİ'YE YAĞMUR GERİ GELİYOR

Meteorolojinin son hava tahmin raporlarına göre Denizli genelinde termometrelerde yükseliş görülürken hava sıcaklıkları 32 derecede seyrediyor. Öte yandan Denizli'ye Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri için ise sağanak yağış uyarısı var.

Çarşamba günü için yapılan tahminlere göre, sabah saatlerinde termometreler 16 derece olarak ölçülürken Gökgürültülü sağanak yağışlar ile birlikte termometreler 27 derece seviyelerine kadar tırmanacak.

Perşembe günü ise sabah saatlerinde termometreler 12 derece olurken, parçalı bulutlu gökyüzü ve gökgürültülü sağanak yağış geçişleriyle birlikte termometreler 25 derece seviyelerinde olacak.

Cuma gününde ise sabah saatlerinde 11 derece olarak ölçülen hava sıcaklığının yanı sıra hava çok bulutlu gökyüzü ve gökgürültülü sağanak yağış geçişleriyle birlikte termometreler 20 derece seviyelerinde olacak.

Cumartesi günü ise sabah saatlerinde hava sıcaklığı 12 derece seviyelerinde seyrediyor. Gün içerisinde gökgürültülü sağanak yağış geçişleriyle birlikte termometreler 23 derece seviyelerinde olacak.

Ekran Alıntısı-13