Olay Denizli-Uşak Karayolu’nda Çivril İlçesi Gürpınar Mahallesi’nde medyana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gaziantep’ten Denizli’ye iplik getiren M. E. idaresindeki 27 AIP 206 plakalı tır, Gürpınar Mahallesi’nde kontrolsüz kavşakta sürücüsünün kontrolünden çıktı. Kavşak yakınında bulunan bezin istasyonunun önüne devrildi. Facianın eşiğinden dönüldü.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerince yaralı M. E'yi aracından çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulans ile Çivril Hilmi Öz Devlet Hastanesine oradan da Denizli’ye sevk edildi. Sürücünün vücudunda kırıklar olduğu ama hayati bulunduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Otomobillerin kafa kafaya çarpıştığı kaza anbean kaydedildi Otomobillerin kafa kafaya çarpıştığı kaza anbean kaydedildi

Öte yandan kaza yapan tır olay yerinden kaldırılması için dorsesinde bulunan ipliklerin boşaltılması için vatandaşlar kolları sıvadı. Mahalle sakinlerinin el birliği ile tırın dorsesi boşaltıldı, tır çekici ile olay yerinden kaldırıldı. Denizliye Iplik Getiren Tir Civrilde Kaza Yapti 1Denizliye Iplik Getiren Tir Civrilde Kaza Yapti 2

Kaynak: Genççivrilgazetesi