HABERDENİZLİ.COM / SEBAHATTİN ALP

Spor Toto 1.Lig’de şampiyonluk kovalayan lider Denizlispor, evinde ki 2 maçta 5 puan kaybederken, rakipleri ile puan farkı da kapandı. Antrenman öncesinde futbolcularıyla konuşma yapan ve teknik direktör Yücel İldiz, sert uyarılarda bulundu. 

Daha önce de oyundan alınan bazı futbolcuların tepki göstermesiyle had safhaya tırmanan olaylar karşısında yeşil siyahlı futbolculara sert çıkan İldiz, otoritesinin sarsılmasına kesinlikle müsaade etmeyeceğini belirterek, futbolcuların bu konuda dikkatini çekti. Sezon başından bu yana ilk kez haftanın ilk antrenmanında sert gözüken İldiz, herkesin işini en iyi şekilde yapması gerektiğini söyledi.

Denizlispor’a Sert Uyarı

Kehinde Yücel Hoca’dan özür diledi
Takımla birlikte koşan Kehinde, bir ara Yücel hoca’nın yanına gelip, yaşananlardan dolayı İldiz’den özür diledi. Bir daha benzer olayların tekrar etmeyeceğini belirten Kehinde, Yücel Hoca’ya sarılıp gönlünü aldı.

Denizlispor’a Sert Uyarı

ALPEREN YOK FORMA OĞUZ’DA
Ümraniyespor maçında sarı kart görerek, 4.sarı kartına ulaşan Alperen Babacan’ın yerine Afjet Afyonspor maçında stoper olarak Oğuz Yılmaz forma giyecek.

Denizlispor’a Sert Uyarı

ZİYARETLER SÜRÜYOR
Yeşil siyahlıları bugün gerçekleştirdiği antrenman sonrası sponsor firmalardan Jaguar Energy Drink sahibi Oğuz Şaylıca ile firma yetkilisi Yavuz Şaylıca, Sportif Direktör Veli Acar’a çiçek verip, teknik heyet ve futbolcuları ziyaret etti.

Denizlispor’a Sert Uyarı

Denizlispor’a Sert Uyarı

Denizlispor’a Sert Uyarı