HABERDENİZLİ.COM / SEBAHATTİN ALP

Spor Toto 1. Lig'de son 7 haftaya girilirken şampiyonluk yarışı da iyice kızıştı. Hafta içi mesaisinde evinde Altay ile 3-3 berabere kalarak Süper Lig yolunda 1 puanı son anda kurtaran lider Denizlispor ile takipçileri arasında nefes nefese bir mücadele yaşanmaya başladı. İkinci sıradaki 55 puanlı Gençlerbirliği'nin averajla üstünde zirvede bulunan Horoz ile lig üçüncüsü Osmanlıspor'un kazandığı haftada aradaki puan farkı da 4'e düştü. İlk iki sırada yer alacak takımlar doğrudan Süper Lig'e çıkarken, Denizlispor, kalan 7 maçta işini riske soktu. Yeşil-siyahlıları şimdi daha da zorlu maçlar bekliyor. Ege temsilcisi Adanaspor ile deplasmanda oynadıktan sonra sahasında Boluspor'la kapışacak.Denizlispor ardından kümede kalma hesapları yapan Giresunspor'a konuk olacak.Horoz, Ege derbisinde evinde Balıkesirspor'u ağırlayacak.

denizlispor

KRİTİK VİRAJDALAR
Yeşil siyahlı Denizli temsilcisi, Balıkesirspor karşılaşmasının ardından Başkent deplasmanında terleyecek.Horoz, belki de ligdeki kaderini çizeceği karşılaşmada Gençlerbirliği ile mücadele edecek. Yeşil-siyahlılar son iki hafta da ise küme düşen Karabükspor'u taraftarı önünde konuk ettikten sonra İstanbulspor deplasmanında sezonu tamamlayacak.

denizlispor

İLDİZ: KAZANACAĞIZ
Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz, deplasmanda Adanaspor ile oynayacakları maçı kazanarak Altay beraberliğini telafi edeceklerini söyledi.Özellikle iç sahada oynadıkları 3 maçta galibiyetle ayrılamadıklarını belirten tecrübeli teknik adam İldiz, "Bu ligde her puanın çok önemi var.Ancak bizim hedefimiz hep zirvede olmak. Sahamızda kaybettiğimiz puanların telafisini Adana deplasmanında yapacağız. Çok daha kritik haftalara girdik. Yara almamamız gerekiyor" diye konuştu.

denizlispor

denizlispor