HABERDENİZLİ.COM / SEBAHATTİN ALP

Alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle TFF’ye başvuran ve yeşil siyahlı yönetim tarafından tepki çeken Denizlispor’un başarılı kaptanı Mehmet Akyüz TFF’ye yaptığı ihtar başvurusunu geri çekti ve 1 yıllık sözleşmeye imza attı.

Alacaklarını gerekçe gösterip TFF’ye ihtar çeken ve boşa çıkması an meselesi olan Mehmet Akyüz, yeşil siyahlı kulüple anlaşma sağlayınca, TFF üzerinden yaptığı ihtar başvurunu geri çekti. TFF’nin zorunlu kıldığı mali evrakları da kulüp yönetimi için imzalayan tecrübeli isim Akyüz, 1 yıl daha Denizlispor'da forma giyecek. Başkan Yardımcısı Taner Atilla, Akyüz'ün kendince haklı sebeblerden dolayı TFF'ye başvurduğunu belirterek, "Futbolcumuzla karşılıklı konuşup orta yolu bulduk. Sağolsun bizi fazla yormadan izmayı attı" dedi.

1,5 sezondur Denizlispor’da 17 numaralı formayı giyen 33 yaşında ki Mehmet Akyüz,  bir önceki sezonun 2.yarısı 15 maçta 12 gol 1 asistle kümede kalmasında pay sahibi olurken, geçen sezon ise 34 maçta 15 gol, 7 asistle yeşil siyahlıların Süper Lige çıkmasına önemli katkı koymuştu.

Mehmet Akyüz’de İmzaladı

Mehmet Akyüz’de İmzaladı

Mehmet Akyüz’de İmzaladı