HABERDENİZLİ.COM / SEBAHATTİN ALP (ÖZEL HABER)

İçerde ve dışarda toplam 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi ile 54 puana ulaşan yeşil siyahlılar, 44 golle ligin en golcü takımı olan Gazişehir Gaziantep’ten sonra 43 golle ligin en golcü takım durumunda.

denizlispor

DEPLASMANDA ZİRVEDE    
Spor Toto 1.ligde 27 puanla deplasmanda en çok puan toplayan takım olan Denizlispor’u 26 puanla Osmanlıspor ve Gençlerbirliği takımları takip etti. Horozlar, deplasmanda 19 gol atıp kalesinde 15 gol gördü.

denizlispor

İÇERDE ÜÇÜNCÜ
Yeşil siyahlılar, iç saha maçlarına göre 28 puanla ilk 2 sırada bulunan Gençlerbirliği ve Ümraniyespor’dan sonra 27 puanla 3.sırada bulunuyor. Denizlispor evinde 24 gol atıp, 9 gol yedi.

 denizlispor

RECEP’TEN SEVİNDİRİCİ HABER
Denizlispor’un en golcü isimlerinden biri olan ve ligde attığı 8 golle takıma katkı koyan Recep Niyaz, 1 gol attığı Afyonspor karşılaşmasının 76.dakikasında oyundan çıkarak yerini Kbong Mbamba’ya bırakmıştı. Oyundan alınması için kenara işaret eden Recep’in arka adalesinde çekme olduğu öğrenilirken, kulüp doktoru Ahmet Edremit, maç sonu yaptıkları muayenede Recep’in arka adalesinde önemli bir şey olmadığı ve takımla çalışmalara katılacağını açıkladı.

denizlispor