SEBAHATTİN ALP / HABERDENİZLİ.COM

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)tarafından düzenlenen Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası’nda final bugün Antalya’da oynanıyor. 
Yarı finalde1207 Antalya’yı 1-0 ve Fomget’i 6-2 geçen Denizli temsilcisi, Kayseri Gençlerbirliği ile bugün finalde karşılaşacak. Antalya Emirhan Otel Spor Kompleksinde oynanacak olan final maçı saat 17.30’da başlayacak. 

Antrenör Ahmet Özeren, morallarinin yerinde olduğunu ve Türkiye Şampiyonluğunu Denizli’ye getirmek istediklerini söyledi. Horozkentspor’da yönetim, kritik maç öncesi futbolcularına özel bir jest yaptı. Yeşil siyahlılar, Cuma günü oynanacak olan final maçına finale özel hazırlanmış yeni formalarıyla çıkacak. Bu sezon genellikle beyaz forma giyen yeşil siyahlılar, kritik maça Denizlispor’un rengi olan yeşil siyah çubuklu formayla çıkacak.

Başkan Kamil Karabuğa, “Bu sezon 3.Lig’de ve Yıldız Kızlar’da istediğimizi elde edemedik.  Artık tek umudumuz genç kızlar kaldı. Onlara moral ve jest olsun diye formalarımızı yeniledik. Final maçına özel hazırlanmış formalarımızla çıkalım istedik. Bu forma bize uğurlu gelecek. Biz özel bir an olsun istedik. Denizli’ye Türkiye şampiyonluğu getirmek istiyoruz” dedi.