HABERDENİZLİ.COM / SEBAHATTİN ALP

Yukatel Denizlispor, transferde büyük oynuyor. Hücum hattına Hugo Rodallega, Hadi Sacko ve Sedat Şahintürk gibi isimleri transfer eden yeşil-siyahlılar kancayı Twente'li Tom Boere'ye taktı. Hollanda ekibiyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 26 yaşındaki oyuncunun Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı ve yeni bir maceraya atılmak istediği öne sürüldü. Geçtiğimiz sezon ligde 31 maçta 16 gol atan, 4 de asist yaparak 20 gole etki eden golcü oyuncuyla yönetimin yıllık maş konusunda pazarlık halinde olduğu öne sürüldü. Yeşil-siyahlılar hücum hattına Boere'yi alarak gol sorunu yaşamak istemiyor. Hollandalı forvetin birçok talibinin olduğu ancak Horoz'un transferde bir adım önde olduğu iddia edildi.

İKİ OYUNCU KAÇTI
Yukatel Denizlispor, transferde ilgilendiği iki ismi kaptırdı. Bursaspor'dan Aytaç Kara'yla uzun süre pazarlık yapan yeşil-siyahlı kurmaylar, anlaşma sağlayamadı. Aytaç, Kasımpaşa'yla 2 yıllık sözleşme imzaladı. Horoz'un bir diğer peşinden koştuğu Kayserisporlu Hollandalı yıldız Tjaronn Chery de Süper Lig'in yeni ekibi Gazişehir Gaziantep'le 3 yıllık mukavele yaptı, Denizlispor'un eli boş kaldı.

'ORTAK PAYDAMIZ HOROZ'
DENİZLİSPOR eski ve onursal başkanı Mustafa Üstek, başarının yolunun birlik ve beraberlikten geçtiğini söyledi. Sosyal medya hesabından bir açıklamada bulunan Üstek, "Uzun ve meşakkatli bir o kadar da keyifli sezonun ardından şampiyonluk sevincini Denizlimize yaşatan Denizlisporumuza yeni sezonda başarılar diliyorum" dedi. Üstek, "Denizlisporumuzun, geçmişte ulaştığı başarıları tekrarlayacağı hatta daha ileriye taşıyacağına kuşkum yok. Türkiye'de örnek gösterilen bir kulüp olunacağına inancım tam" dedi.

CLARO'DAN VAZGEÇİLDİ
YUKATEL Denizlispor'un, Luccas Claro ile yaptığı görüşmelerde anlaşma sağlanamadığı bildirildi. Kulüpten yapılan açıklamada geçen sezon Gençlerbirliği'nde forma giyen 27 yaşındaki Brezilyalı Claro ile başlatılan transfer görüşmesinin olumsuz sonuçlandığı belirtildi. Açıklamada, "Claro ve menajeriyle görüşülmüştür. Futbolcu Denizli'ye davet edilmiş ancak transfer komitemiz ile futbolcu ve menajerleri arasında yapılan son görüşmelerde anlaşma sağlanamamıştır" ifadesine yer verildi.

HOROZ'UN KAMPTA İKİNCİ SINAVI ESKİŞEHİRSPOR'LA
AFYONKARAHİSAR kampında ilk hazırlık maçında Altay'ı 3-1 yenen Yukatel Denizlispor, ikinci sınavını 26 Temmuz'da Eskişehirspor karşısında verecek. 29 Temmuz'da Ümraniyespor ve 1 Ağustos'ta Göztepe ile karşılaşacak Horozlar, yeni sezonda ilk resmi maçı olan Galatasaray mücadelesine odaklanacak.