HABERDENİZLİ.COM

Yukatel Denizlispor Başkanı Ali Çetin, BeIN Sport'ta bugün röportaj gerçekleştirdi.

Yapılan röportajda Yukatel Denizlispor Kulübü yönetiminde Başkan Yardımcıları Fikret Onur ve Taner Atilla'nın koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını açıkladı.

DİKKATE RAĞMEN POZİTİF

Yukatel Denizlispor Başkanı Ali Çetin, başkan yardımcılarından Fikret Onur ve Taner Atilla'nın teslerinin pozitif çıktığını belirterek şunları söyledi, "Başkan yardımcılarımızın o kadar dikkat etmelerine rağmen koronavirüs testleri pozitif çıktı. Çember daralıyor. Allah bizi bu beladan bir an önce kurtarsın. Biz etkilenmeden, Türk futbolu etkilenmeden kurtulalım istiyoruz." dedi.

Denizlispor'da Koronavirüs Vakası! Ali Çetin (sol)

Öte yandan Denizlispor Başkanı Çetin şu açıklamalarda da bulundu, "Bizim takımımızın, bu ligde yenemeyeği hiçbir takım yok. Yeter ki o zimle o mücadeleyle çocuklar gerçek potansiyellerinin yüzde 70'ini, yüzde 80'ini oynasınlar. Ben inanıyorum ki Denizlispor'un Türkiye'de yenemeyeceği hiçbir takım yok. Hocamız işinin başında, elinden gelenin fazlasını yapıyor aslında ama bir şansızlık var. Bu şansızlığı hep beraber taraftarımızla beraber en kısa zamanda aşacağız. Başarıyı bizden önca hoca istiyor bizden daha fazla galibiyet istiyor. Antrenmanda o azmi heyecanı biz görüyoruz ve şunu söyleyeyim, hoca buraya geleli 3 aya yakın oldu bu süre boyunca kulüple her an futbolcularımızla ilgileniyor. Rodallega hem futbol anlamında hem teknik, hem de yapı ve karakter anlamında inanılmaz düzgün bir insan, kendisine gerçekten teşekkür ediyorum. O arkadaşlarına abilik yapıyor, yeri geliyor oyuncularlar aramızda bağ oluyor. İyi bir takımız ancak bir şansızlık var üstümüzde, inşallah kısa bir zamanda bu ölü toprağını atacağız ondan sonra gerçek bir Denizlispor izleyeceğiz." dedi.

Denizlispor başkanı Ali Çetin'in açıklaması