HABERDENİZLİ.COM / SEBAHATTİN ALP

Süper Lig'de transfer döneminde Trabzonspor'dan golcü Hugo Rodallega, Demir Grup Sivasspor'dan kaleci Tolgahan Acar, Kayserispor'dan sağ bek Tiago Lopes ve stoper Cristian Sapunaru'yu renklerine dahil eden ve büyük yankı uyandıran ligin yeni ekibi Yukatel Denizlispor, Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Gökhan Töre'yi gündemine aldı. Güçlü ve deneyimli bir kadro kurmak için kolları sıvayan yeşil-siyahlı yönetimin kanatlarda görev yapan 27 yaşındaki Gökhan'a teklif götürdüğü öğrenildi.

1.4 MİLYON EURO İSTİYOR
İlk görüşmelerde 27 yaşındaki oyuncuya 1+1 yıllık sözleşme sunulduğu ve 850 bin Euro teklif edildiği iddia edildi. Gökhan'ın cevabını bekleyen kurmayların bu transferde istekli olduğu vurgulandı.
Gökhan'ın ise 1.4 milyon Euro istediği konuşuluyor. Gökhan'ın, yaşadığı ağır sakatlıklar yüzünden futboldan uzak kalan tecrübeli futbolcu son 2 sezonda sadece 9 resmi maça çıkabildi. Leverkusen ve Chelsea'nin altyapısında yetişen Gökhan, Rusya'da Rubin Kazan, Almanya'da Hamburg, İngiltere'de West Ham United formalarını giyip A Milli Takım'da 26 kez görev yaptı.

KARTAL'DA 120 MAÇTA 19 GOL ATTI
Gökhan Töre, İngiltere Premier Ligi'nde West Ham United formasıyla 8 maça çıktı, 454 dakika süre aldı, 1 asist yaptı. 27 yaşındaki oyuncu, Hamburg'da 24 maç, Rubin Kazan'da 7 maç oynadı. Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşayan Gökhan, siyah-beyazlı formayla 120 maça çıktı, 19 gol, 22 asistlik performans sergiledi. Beşiktaş'ta geçen sezon 8 maçta 215 dakika oynayan, 1 asist yapan Gökhan'a, Göztepe de talip oldu.

'RODİGOL ÇOK İYİ TRANSFER'
Yukatel Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Hugo Rodallega'nın çok büyük bir transfer olduğunu söyledi. Sapunaru, Tiago Lopes ve kaleci Tolgahan'ın önemli takviyeler olduğunu vurgulayan İldiz, "Hugo Rodallega önemli bir isim. Transferde yoğun çalışıyoruz. Kampa kadar takviyelerin yarısını bitirmeyi planlıyoruz. Renkli bir futbol oynayan bir takım yaratmak istiyoruz. Transfer dönemi zor geçiyor. İyi bir kalecimiz vardı, iyi bir kaleci daha aldık. İyi golcülerimiz vardı, iyi de bir golcü aldık. Çağdaş futbol oynayan bir takım oluşturmak istiyoruz. Çetin ceviz bir olacağız. Yabancı futbolcu konusunda riske girmek istemiyoruz" dedi.