Denizli'de şebeke yenileme, bakım ve hat güvenliğini sağlama çalışmaları kapsamında 8 ve 9 Ekim tarihlerinde geniş çaplı planlı elektrik kesintileri uygulanacak. ADM Elektrik tarafından açıklanan programa göre Merkezefendi ve Pamukkale başta olmak üzere Çivril, Acıpayam, Honaz ve birçok ilçede vatandaşların günün belirli saatlerinde tedbirli olması istendi.

Şebeke Bakım ve Yatırım Çalışmaları Hız Kesmiyor

Denizli genelinde kış ayları öncesi enerji nakil hatlarını güçlendirmek ve arızaların önüne geçmek amacıyla ADM Elektrik Dağıtım şirketi tarafından kapsamlı bir çalışma başlatıldı. Şebeke yatırım, 1. ve 2. seviye bakım ile ağaç kesimi (koridor açma) faaliyetleri nedeniyle 8 Ekim Perşembe ve 9 Ekim Cuma günleri il genelinde planlı elektrik kesintilerine gidilecek. Yetkililer, elektronik cihazların zarar görmemesi adına vatandaşları uyardı.

Merkezefendi ve Pamukkale'de Hangi Mahalleler Etkilenecek?

İl merkezindeki çalışmalar 8 Ekim Perşembe günü yoğunlaşacak. Merkezefendi ilçesine bağlı Şemikler (Cinkaya Blv.) ve Bozburun mahallelerinde sabah 09.00 ile 14.00 saatleri arasında kesinti uygulanacak.

Aynı gün Pamukkale ilçesinde Eldenizli, Irlıganlı, Kocadere, Korucuk ve Küçükdere mahallelerinde 10.00-14.00 saatleri arasında şebeke yatırım çalışması yapılacak. Ayrıca Pamukkale genelinde 11.00-13.00 saatleri arasında hat güvenliği için ağaç kesimi faaliyetleri yürütülecek. 9 Ekim Cuma günü ise Pamukkale'nin Bağbaşı mahallesinde (1019, 1046, 1048, 1124. sokaklar ve Tekelipınarı) sabah 09.00 ile 11.00 arasında elektrik verilemeyecek.

Çavuşoğlu'ndan Çınar Meydanı, Yeni Belediye Binası ve Sosyal Tesis Müjdeleri
Çavuşoğlu'ndan Çınar Meydanı, Yeni Belediye Binası ve Sosyal Tesis Müjdeleri
İçeriği Görüntüle

Çivril'de Kapsamlı Bakım Mesaisi

Kesinti programının en yoğun uygulanacağı ilçelerin başında ise Çivril geliyor. 8 ve 9 Ekim tarihlerinde gün boyu sürecek mesai kapsamında Emircik, Balçıkhisar, Aşağı, Çayır, Çarşı ve Stadyum mahallelerinde farklı saat aralıklarında şebeke bakımları gerçekleştirilecek. Çivril'deki kesintiler özellikle sabah 09.30 ile akşam 17.30 saatleri arasına yayılarak mahalle mahalle uygulanacak.

İlçelerdeki Kesinti Programının Detayları

Yatırım ve üçüncü kurum çalışmaları nedeniyle diğer ilçelerde belirlenen kesinti programı ise şu şekilde açıklandı:

Honaz: 8 Ekim'de Akbaş, 9 Ekim'de Aydınlar mahallesinde (09.00-15.00 saatleri arası).

Acıpayam: 9 Ekim'de Akalan (09.00-12.00) ve Olukbaşı (10.30-16.30) mahallelerinde.

Sarayköy: 8 Ekim'de Sakarya ve Gerali mahallelerinde (10.00-15.00 arası bölgesel).

Tavas: 8 Ekim'de Seki mahallesinde (09.30-14.30).

Çameli: 8 Ekim'de Karabayır, 9 Ekim'de Kolak mahallesinde.

Serinhisar: 9 Ekim'de Kocapınar mahallesinde (10.00-15.00).

Bekilli ve Çal: 8 Ekim'de Bahçeli, Bükrüce (Bekilli) ile Süller (Çal) bölgelerinde (10.00-15.00).