Başer esnaf ziyaretlerinden iş dünyasına, kadınlardan çocuklara uzanan geniş bir yelpazede çalışmalarını yoğun bir şekilde gerçekleştiriyor. Gittiği her yerde vatandaşlarla yakından ilgilenen Ekrem Başer gönüllere dokunuyor.
28. Dönem AK Parti Denizli Milletvekili adayı Ekrem Başer 14 Mayıs seçimleri öncesi kapsamlı bir seçim kampanyası yürütüyor. Başer, seçmenlerin nabzını tutmak ve sorunlarına çözüm bulmak için sık sık esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştiriyor. Denizli’nin genç milletvekili adayı Başer, esna f ziyaretleri kapsamında Gazi Mustafa kemal Bulvarı, Lise Caddesi, Kayalık Caddesi’nde yer alan esnafları tek tek ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Başer burada esnaflar ile birebir görüşüp istek ve taleplerini aldı, projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Ziyaretleri kapsamında Pelitlibağ Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından mahalleye kazandırılan Pelitlibağ Parkı’nda bulunan vatandaşlarla sohbet eden Başer parkta futbol oynayan çocukları da kırmayarak kısa bir süre onlarla birlikte top oynadı, çocukların sevincine ortak oldu. Mahalle ziyaretleri kapsamında Zeytinköy Mahallesi’nde de hemşehrileriyle buluşan Ekrem Başer burada gençlerle buluştu, esnafları ziyaret ederek, mahalle kahvesinde keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

“En büyük gayemiz gönüllere dokunmak”

AK Parti Denizli Milletvekili adayı Ekrem Başer,  ayrıca Genç Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği  (ASKON) Yönetim Kurulu toplantısına konuk oldu. Aynı zamanda iş insanı olan Başer burada, Denizli’nin ve Türkiye’nin gelecek vizyonu hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Kentin ve ülkenin zirveye ulaşması için herkesle birlikte ilmek ilmek çalışarak Türkiye Yüzyılı’nı muhteşem bir zafere dönüştüreceklerini ifade eden Başer, “Denizli’nin geleceği için istikrarlı ve doğru adımlar atacağız. Denizli bizim değerlimiz. Ne yapıyorsak, ne yapacaksak birlikte istişare kültüründe karar alarak, ihtiyaçlarımız doğrultusunda aziz milletimizin menfaatleri doğrultusunda çalışıp gayret edeceğiz. En büyük gayemiz gönüllere dokunmak ve milletin gönlündeki makamlara erişebilmek. Bunun için de durmadan ilk günkü aşk ile çalışacağız” diye konuştu.

gonul-4gonul-2gonul-3gonulgonul-1