HABERDENİZLİ.COM

Spor Genel Müdürlüğü tarafından üç yıldır uygulanan Anadolu Yıldızlar Ligi Yüzme Türkiye Birinciliği yarışları 31 Mart -2 Nisan 2017 tarihlerinde Çanakkale’de düzenlendi. Denizli’yi 14 sporcu, 2 antrenör ve 1 idareci temsil etti. 3 gün 5 seans süren yarışmalarda Denizlili sporcular katıldıkları 23 yarışta 10 Türkiye birinciliği, 3 Türkiye ikinciliği ve 3 Türkiye üçüncülüğü elde ederek büyük başarı yakaladı.

DENİZLİLİ YÜZÜCÜLER GÖZ DOLDURDU   
Grup, yarı final ve final yarışlarında geçtiğimiz yıllara göre çok daha başarılı bir sezon geçiren Denizli karması gösterdikleri performansla alkış topladı.

İBANOĞLU YÜZÜCÜLERİ KUTLADI
Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Anadolu Yıldızlar Liginin Türk sporunda sürdürülebilir, üretken ve başarılı bir sistem oluşturulması için planlandığını ve her yıl başarıyla uygulandığını söyledi. Türkiye şampiyonasında yüzücülerin en iyi şekilde Denizli’yi temsil ettiklerini söyleyen İbanoğlu, sporcuları tebrik etti. İbanoğlu, Türkiye’nin yıldız adaylarını buluşturan bu organizasyonun, yeni yeteneklerin keşfedilmesi ve genç sporcuların daha çok maç tecrübesi kazanması adına önemli olduğunu kaydetti. 

İŞTE YÜZMEDEKİ YILDIZLARIMIZ