Kaza, Sarayköy ilçesi Akça Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sabah saat 8 gibi meydana gelen kazada işe gitmek için yola çıkan Mehmet Çimen, 20 SH 484 plakalı otomobili ile Aydın yönüne doğru seyir halindeyken, yola çıkan yavru köpeği çarpmamak için durdu. Köpeği kurtarmak isteyen Çimen, araçtan inerek yola çıktı. Bu sırada kavşaktaki ışıklardan hareket eden Abdülselam Akyol isimli sürücünün hakimiyetindeki balık yüklü 01 BON 94 plakalı tırın duramaması sonucu talihsiz adam tırın çarpmasıyla yola savrularak kanlar içinde yığılıp kaldı.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Tırın ardından hareket eden Kadir Ülker idaresindeki 20 ZR 771 plakalı yem yüklü tır da duramayarak kaza yapan tıra arkadan çarptı. Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarları üzerine olay yerine 112 acil servis ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk sağlık müdahalesi sonucu Mehmet Çimen isimli talihsiz adamın hayatını kaybettiği, Kadir Ülker isimli tır sürücüsünün itfaiye ekiplerince sıkıştığı tırdan yaralı olarak çıkarılıp ambulansla hastaneye kaldırıldığı öğrenilirken, Abdülselam Akyol isimli tır sürücüsünün ise emniyet ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Feci şekilde can veren Mehmet Çimen’in yakınları kaza yerinde sinir krizi geçirirken, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları sonucu talihsiz adamın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırıldı. İki tırın karıştığı kaza sonucu yem çuvalları ve balıkların yola savrulduğu bu nedenle trafiğe kapatılan yol nedeniyle trafik bir süre tali yoldan devam ettirildi. Araçların yoldan çekilmesi ve yolun temizlenmesinin ardından güvenli bir şekilde yeniden trafiğe açıldı. Meydana gelen kazayla ilgili inceleme ve soruşturma başlatıldı.

cimen-2cimen-3cimen-1cimen

Kaynak: saraykoy.com.tr