Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, yeni hava tahmin raporunu açıkladı. Yapılan son değerlendirmelere göre ülke genelindeki sağanak yağışlar, bugün de devam edecek. Marmara’nın doğusu, Batı Karadeniz kıyıları, Ege’nin kuzeyi, Doğu Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinin dışında kalan tüm yerlerde yağış bugün de sürecek. Yağışların yer yer etkili olması bekleniyor.

DENİZLİ’DE HAVA DURUMU

Meteorolojinin Denizli raporuna göre Denizli’de bugün öğleden sonra sağanak yağış etkili olacak. Yağışların yerel olmak üzere yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Bugün en sıcaklık değeri ise 26 derece olacak.

YAĞIŞLAR NE KADAR SÜRECEK?

Hafta başından bu yana Denizli genelinde etkili olan sağanak yağışların ne kadar süreceği konusunda Meteorolojiden yeni tahmin geldi. Yapılan son değerlendirmelere göre Denizli’de yağışlar hafta boyunca devam edecek. Yağışların Cumartesi günü yerel olmak üzere yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Meteoroloji verilerine göre Denizli’de yağışlar Salı gününe kadar devam edecek. Sıcaklıklar ise 25-26 derece civarlarında olacak.