HABERDENİZLİ.COM

İçlerinde öğrenciden sanatçıya ev hanımından gazetecisine kadar bir çok değişik ismi barındıran 'Denizli Vosvos Kulübü' ilk buluşmasını gerçekleştirdi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde 'Vosvos' topluluğunu bir araya getiren Önder Şentürk, "Denizli'de vosvos severler olarak hep kendi içimizde bir şeyler yapmaya çalışıyorduk ve bu güzel aileyi genişletmeye karar verdik hepimiiz için bir araçtan daha fazlası haline gelmiş olan araçlarımızı bu tanışma organizasyonunda bir araya getirdik şimdiden bir aile havası yakalanmış durumda '3 Aralık Dünya Engelliler Günü' her canlının olduğu gibi bizlerde engelli adayıyız bu farkındalığımızı Denizli halkıyla paylaşmak adına güzel ve 20 aracın katılımıyla geniş bir konvoy gerçekleştirdik. Bu oluşuma destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Denizlili sanatçı ve aynı zamanda Denizli Vosvos'ta grup üyesi olan Ozan Ozanca'da grup hakkında düşüncelerini söyleyedi.

Ozanca, "bu grup sosyal medya üzerinden birbirini tanımayan ama sadece trafikte birbirini selamlayan güzel insanlarla doluydu şimdi bu sayede bir birlik oluştu küçük bir örnek verecek olursak kaza yapmış bir kedinin ameliyat masraflarını bile yarım saat içinde toplayan güzel insanlarla dolu bir grup şimdilik sadece tanıştık bundan sonraki etkinliklerde daha fazla ses getirecektir bu ailenin bir parçası olmak benim için gerçekten çok değerli" dedi.