Kaza, Denizli'nin Sarayköy İlçesi İstasyon Kahveleri mevkiinde meydana geldi. Tarım işçilerini taşıyan 20 AEZ 035 plakalı bir servis minibüsü seyir halindeyken, 20 SEC 360 plakalı motosikletin sürücüsü Faruk Eryılmaz isimli vatandaşta tali yoldan asfalta çıktığı sırada direksiyon hâkimiyetinin kaybedilmesi sonucu seyir halindeki minibüse çarparak kaza yaptı. Kazanın şiddetiyle metrelerce savrulan talihsiz adam başından aldığı darbe sonucu kanlar içinde yere yığıldı. Minibüs ise yolda bir süre yolda savrularak durabildi.

Kazayı gören vatandaşların ihbarları üzerine olay yerine 112 acil servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları ilk kontrollerin ardından ağır yaralanan Faruk Eryılmaz'ı Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdılar. Orada ilk müdahalesi yapılan talihsiz adam acil ameliyat edilmek üzere özel bir hastaneye sevk edilerek yapılan ameliyatın ardından yoğun bakıma kaldırıldı. Tedavisine yoğun bakımda devam edilen Eryılmaz'ın sağlık durumunun kritik olduğu öğrenilirken görgü tanıklarının ifadelerine göre minibüsün hızlı olduğu iddia edildi, servis şoförü ise ifadesi alınmak üzere adli makamlara sevk edilirken kazayla ilgili inceleme ve soruşturma başlatıldı.

Öte yandan 39 yaşında iki çocuk babası olan Eryılmaz'ın ve bir fabrikada makam şoförü olarak çalıştığı, genç adamın köyündeki arazisinden dönmekte olduğu belirtildi.