Pamukkale Teknoknet’in Polonya’da açılan kontak ofisi, Türkiye'nin teknoloji liderliğini güçlendirecek Pamukkale Teknoknet’in Polonya’da açılan kontak ofisi, Türkiye'nin teknoloji liderliğini güçlendirecek

Özel lisede müdür olan İbrahim Oktugan’ın yabancı uyruklu öğrenci tarafından öldürülmesi, tüm Türkiye’de büyük tepkilere neden oldu. Disiplin suçları sonucunda okuldan atılan 17 yaşındaki Y.K., 5 ay sonra okula gelerek İbrahim Oktugan’a 3 el ateş ettikten sonra kaçtı. Olay sonrasında ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Oktugan, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Denizlide Ögretmenler Cuma Günü Derse Girmeyecek

Yaşanan hadisenin duyulmasının ardından ülkede büyük bir tepki oluştu. Can güvenliğinin olmadığını söyleyen eğitimciler, okullarda gereken önlemlerin alınmasını istedi. Türk Eğitim-Sen, üyesi olan eğitimcilerin olayı protesto etmek için Perşembe günü ilk derse girmemesini karar alırken, hafta sonuna kadar diğer derslere girerken siyah kokart veya kurdele takacaklarını duyurdu.

Denizli Eğitim-Sen Eğitimcileri Cuma Günü Derse Girmeyecek!

Yaşanan cinayete kayıtsız kalmayan Denizli Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası, üyesi olan öğretmenlerin Cuma günü derse girmemesine karar verdi. Eğitim-Sen Denizli Şube Başkanı Hüseyin Özdemir, “Denizli Eğitim-Sen olarak Cuma günü komple iş bırakacağız.” ifadelerinde bulunurken, sendikaya bağlı olan kaç öğretmenin protestoya katılıp katılmayacağı ise henüz belli değil.