Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin kırsalda yaşayan kadınlara yönelik başlattığı “Birlikte Geziyor, Birlikte Tanıyor, Birlikte Güçleniyoruz” projesi Çivril’in ardından Kale ilçesiyle devam ediyor. Projeye katılan kadınlar, İnceğiz Kanyonu ve Kale Seyir Tepesi’nde doğanın ve manzaranın tadını çıkardı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerde yaşayan kadınların sosyal yaşama katılımını artırmak ve kentin tarihi ile doğal zenginliklerini tanıtmak amacıyla yürüttüğü gezilere ara vermeden devam ediyor. 7 Ağustos’a kadar sürecek olan Kale etaplarında, Denizli’nin farklı ilçelerinden gelen kadınlar bölgenin saklı güzelliklerini keşfetme imkânı buluyor.

Denizlide Kirsalda Yasayan Kadinlar Kalenin Guzellikleriyle Bulustu 5

İnceğiz Kanyonu Ve Seyir Tepesi’nde Unutulmaz Gün

Gezi kapsamında Kale’ye gelen katılımcılar, ilk olarak bölgenin doğa harikası alanlarından İnceğiz Kanyonu’nu gezdi. Kanyonun eşsiz atmosferinde yürüyüş yapıp hatıra fotoğrafları çektiren kadınların bir sonraki durağı ise Kale Seyir Tepesi oldu. İlçe manzarasını kuş bakışı izleyen katılımcılar, günlük hayatın ve tarım temposunun stresinden uzaklaşarak keyifli anlar yaşadı.

Başkan Çavuşoğlu’ndan Aktepe’deki sosyal yatırımlara yakın markaj
Başkan Çavuşoğlu’ndan Aktepe’deki sosyal yatırımlara yakın markaj
İçeriği Görüntüle

Denizlide Kirsalda Yasayan Kadinlar Kalenin Guzellikleriyle Bulustu 3

Kadınlardan Büyükşehir’e Ve Başkan Çavuşoğlu’na Teşekkür

Farklı ilçelerden gelen hemşehrileriyle tanışıp yeni dostluklar kurduklarını belirten katılımcılar, Denizli’nin zenginliklerini yerinde görme fırsatı sunan bu anlamlı proje için Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne ve Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’na teşekkürlerini iletti.

Denizlide Kirsalda Yasayan Kadinlar Kalenin Guzellikleriyle Bulustu 2

Geziler 16 İlçeyi Kapsayacak

Kadınların sosyal etkileşimini artırmayı ve ilçeler arasındaki dayanışmayı güçlendirmeyi hedefleyen proje, belirlenen takvim doğrultusunda genişleyerek sürecek. Buldan, Güney, Bekilli ve Çallı kadınların ardından program; Sarayköy, Babadağ, Çardak, Bozkurt, Çameli, Acıpayam, Baklan, Çivril, Beyağaç, Honaz, Serinhisar ve Tavas ilçelerinden katılacak gruplarla devam edecek.

Denizlide Kirsalda Yasayan Kadinlar Kalenin Guzellikleriyle Bulustu 4