HABERDENİZLİ.COM

Denizli Valisi Ahmet Altıparmak valilikte düzenlenen halk gününde vatandaşların sorunlarını tek tek dinledi. İşsiz vatandaşların iş taleplerini de değerlendiren Vali Altıparmak, taplepleri ilgili müdürlüklere yönlendirdi.

Toplantıya katılan  Gurbet Eren isimli vatandaş uzun yıllar servis şoförlüğü yaptığını, ağır vasıta ehliyetinin bulunduğunu ve Büyükşehir Belediyesi’nde otobüs şoförlüğü yapmak istediğini söyledi.  40 yaşındaki kadının bu talebine Vali Altıparmak, “Denizli’de bir hanımefendinin otobüs direksiyonun da olması çok ta güzel olur.” cevabını verdi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nde Ulaştırma dairesinde direksiyon sınavlarına da girdiğini anlatan Eren, “Sınavlardan başarılı oldum fakat Ağır vasıta ehliyetim 1 yıllık olduğu için kabul edilmedim.  İzmir’den otobüs şoförlüğü için beni çağırdılar fakat ailem burada olduğu için gidemiyorum.  Ben şoförlük dışında bir şey yapamam” dedi.

Eren’in bu talebinin değerlendirileceğini söyleyen Vali Altıparmak, Büyükşehir Belediyesi ile görüşeceklerini olmadı özel şirketlere yönlendireceklerini söyledi.