Gittiği her yerde vatandaşların teveccühüyle karşılaşan İsmail Karateke’ye gençlerin ilgisi de büyük. Son olarak kendisini Twitter üzerinden kahve içmeye davet eden gençlerle Kınıklı'da bir kafede buluşan milletvekili adayı İsmail Karateke: “Gençler sadece geleceğimizin teminatı değil, bugünümüzün de tapusudur. Gençlerimizin aydınlık yarınlarını inşa etmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Cumhur İttifakı içerisinde seçime giren ve seçim barajı sorunu bulunmayan Büyük Birlik Partisi, geçmiş seçimlere göre bu seçimde büyük ilgi görüyor. Daha önce seçim barajı nedeniyle “oyumuz boşa gitmesin” diye verilemeyen oyları bu seçimde alacaklarına vurgu yapan Karateke; “Milletimiz bu seçimde oyunu Büyük Birlik’ten yana kullanacak, biz de Büyük Birlik Partisi olarak bu seçimlere damgamızı vuracağız. İnşallah Denizli’den iki milletvekili çıkaracağız.” dedi.

Gençler İnce'den Karateke'ye Transfer

Twitter üzerinden kendisini kahve içmeye çağıran gençlere kayıtsız kalmayan Milletvekili adayı İsmail Karateke, gençlerle bir araya gelerek sohbet etti. Kendisini kahve içmeye davet eden gençlerin düşüncelerini ve fikirlerini samimi bir şekilde dinleyen Karateke, gençlerin fikirlerinin önemli olduğunu vurgulayarak, gençlerin geleceğini aydınlatmanın ve gençlerin sorunlarına çözüm bulmanın siyasi bir sorumluluk olduğunu belirtti.

Gençlerle görüşme esnasında, Muharrem İnce yanlısı olan bir grup genç ile de sohbet eden İsmail Karateke, onların da düşüncelerini dinledi. İnce yanlısı gençleri dinledikten sonra kendi politikalarını ve hedeflerini anlatan Karateke, gençlerin sorunlarına duyarlı olduklarını gösterdi. İsmail Karateke, farklı görüşlerin olduğu bir ortamda, insanların saygı ve anlayış içinde bir arada olabileceğini gösteren bir tutum sergiledi. Yapıcı diyaloğun ardından İnce yanlısı gençleri ikna eden Karateke, gençlerden milletvekilliği seçimi için kendisine oy sözü aldı.

Seçim çalışmaları boyunca gençlerle hep iletişim halinde olduklarını ve gençlerin desteğini aldıklarını belirten Karateke, gençlerin sorunlarına çözüm üretmek için çalışacaklarını belirtti. Karateke, gençlerin geleceği için Büyük Birlik Partisi olarak elimizden gelen her şeyi yapacağız dedi.

Son olarak gençler için yapılan “Z Kuşağı” yakıştırmasını da doğru bulmadığını ifade eden İsmail Karateke; “Biz gençlerimizi Z Kuşağı değil, Asım’ın Nesli olarak görüyoruz. Ülkemizin aydınlık yarınlarını milliyetçi Türk gençliğinin inşa edeceğini biliyoruz. Gelecek dönem milliyetçilerin dönemi olacaktır. Yüreği vatan ve millet sevdasıyla atan, bizlere her daim desteklerini esirgemeyen tüm gençlerimize yürekten teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

transfer-2transfer-1transfer