Kutlama alanında bulunan Yeter Çimencioğlu (56) aniden fenalaşarak yere yığıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, kalp krizi geçirdiği belirlenen Yeter Çimencioğlu’na ilk müdahaleyi yaptı. Ardından Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırılan Çimencioğlu, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi.
SEVİNÇ HÜZNE DÖNÜŞTÜ
Galatasaray’ın şampiyonluğu nedeniyle yapılan kutlamalarda yaşanan bu ani ölüm, meydandaki kalabalığı derinden üzdü. Yeter Çimencioğlu’nun vefatı üzerine kutlamalar kısa sürede sonlandırıldı.
Buldan Galatasaray Taraftar Grubu tarafından yapılan açıklamada kısa bir süre önce yaşamını yitiren Muzaffer Çimencioğlu’na ve eşi Yeter Çimencioğlu’na Allah’tan rahmet yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz denildi. Kutlamalar saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından sona erdirildi.