Ak Parti İl Başkanı Güngör, “Ak Parti olarak milletvekili sayımızı 5'e çıkarmanın gayretin de olacağız. 7 milletvekilinin tamamının Cumhur ittifakından olmasını hedefliyoruz” dedi. Büyük Birlik Partisi 1. sıra Milletvekili adayı İsmail Karateke, "Denizli de inşallah 7 milletvekilini cumhur ittifakına kazandırmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör ve beraberindeki heyet Büyük Birlik Partisi İl teşkilatını ziyaret etti. BBP İl Başkan Vekili Ömer Göçen ve BBP 1. Sıra milletvekili adayı İsmail Karateke tarafından karşılanan heyet bir süre sohbet etti. Ziyaretle ilgili olarak açıklama yapan Ak Parti İl Başkanı Güngör, “Büyük Birlik Partisi önceki başkanımız ve şuan ki milletvekili adayımıza ve şuandaki mevcut il başkanımıza nazik misafir perverlikleri için çok teşekkür ediyorum. Cumhur ittifakı ortağımız olması hasebiyle değil, ortak bir mücadele yürüttüğümüz için buradayız. İnşallah 14 Mayıstaki seçimler de de birliğimizi beraberliğimizi ve kardeşliğimizi pekiştirecek bir sonucu hep beraber alacağız.

Ak Parti olarak milletvekili sayımızı 5 e çıkarmanın gayretin de olacağız. Toplamı 7 milletvekilinin de inşallah cumhur ittifakımızı oluşturan partilerce tamamlanmasını hedefliyoruz. Denizlili olarak sadece cumhur ittifakının milletvekili olması gayreti olması hedefimiz var. İnşallah bunu da 14 Mayıs'ta hep beraber gerçekleştireceğimize inanıyorum. Tabi ki Büyük Birlik Partisi merhum genel başkanı bizim de çok sevdiğimiz Muhsin başkanımıza da buradan cenabı Allah'tan rahmet diliyorum. Rabbim onun mekânını cennet eylesin, onun oluşturduğu ve onun arkasından yürüyen Alperenleriyle de bugün bizler de inşallah yolumuza devam edeceğiz. Bizim hedefimiz tek devlet tek vatan tek millet ve tek bayrak olarak yol yürüyüşümüz devam edecek. İnşallah önümüzde ki süreç içersin de de Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bağımsızlığını birliğini ve beraberliğinin devam edeceği cumhur ittifakıyla birlikte daha da güçlenerek 14 Mayısta da 13 cü Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan olacaktır” dedi.

Cumhur ittifakı ortaklarının her hangi bir pazarlık içerisinde olmadığına dikkat çeken BBP 1. Sıra Milletvekili Adayı İsmail Karateke, “Ak Parti il başkanıma bu nazik ziyaretinden dolayı çok çok teşekkür ediyorum. Çok memnun olduk, ayaklarına sağlık. 14 Mayıs 2023'te yapacak olduğumuz seçim vatanımıza ve milletimize hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. Biz cumhur ittifakı olarak her hangi bir pazarlığa dayalı bir ittifak içinde değiliz. Tamamen ülkenin ve milletin çıkarını hedef alan etle tırnak gibi bir ittifaktır cumhur ittifakı. Bu seçimler de de istişareli koordineli bir şekilde çalışacağız.

İnşallah başta Cumhur Başkanımız Recep Tayip Erdoğan’ı tekrar cumhurbaşkanı seçeceğiz. Ve nihayetin de de Yücel başkanımın dediği gibi cumhur ittifakı ile birlikte Denizli'de inşallah 7 milletvekilini cumhur ittifakına kazandırmak için elimizden geleni var gücümüzle yapacağız. Büyük Birlik Partisi olarak ta her ne kadar ayrı ayrı amblemle girsek te yine cumhur ittifakı içeresindeyiz. Teşkilatta ki moral ve motivasyonu çok yüksek. Halkın teveccühü çok yüksek. İnşallah bu seçimi başarılı bir şekilde atlatacağıma tüm teşkilat mensuplarıyla birlikte eminim ve inanıyorum” dedi.

cumhur-ittifaki-1cumhur-ittifaki-2