Geçtiğimiz 17 Haziran da Honaz ilçesinde İ.D. isimli şahsa ait park halindeki bir dorse gece saatlerinde çalındı. Olayın ardından JASAT timleri, şüpheli veya şüphelileri tespit etmek amacıyla titiz bir çalışma başlattı. Bu kapsamda 78 kamera kaydı detaylı olarak incelenerek yapılan takip sonucunda, hırsızlık olayını M.K. ve Z.A. isimli şahısların gerçekleştirdiği belirlendi.

JASAT timlerinin kapsamlı araştırmalarında, şüphelilerin çaldıkları dorseyi bir tıra takarak Nevşehir il merkezine götürdükleri ve S.P. isimli şahsa sattıkları tespit edildi. Ardından, çalınan dorsenin Nevşehir'den Konya'ya götürüldüğü bilgisine ulaşıldı.

Dorsenin yerinin belirlenmesiyle birlikte, Afyonkarahisar, Nevşehir ve Konya illerinde JASAT timleriyle müşterek bir operasyon düzenlendi. Operasyonda, hırsızlık olayına karışan M.K. ve Z.A. isimli şahısların yanı sıra, dorsenin alım satımında bulunan S.P. ve D.Y. isimli şahıslar da yakalandı.

Yakalanan şüpheliler hakkında adli işlemlere başlanırken, bulunan dorse İ.D. isimli mağdur şahsa teslim edildi.

Yakalanan şüphelilerden Z.A., S.P. ve D.Y. isimli şahıslar Adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, Hırsızlık olayının baş şüphelilerinden M.K. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizlide Calinan Dorse Nevsehir Ve Konyada Bulundu 1

Denizlide Calinan Dorse Nevsehir Ve Konyada Bulundu 2