Çameli İlçesi, Bıçakçı Mahallesi’nde ikamet eden İsmail Ceylan (62) 19 Eylül 2022 tarihinden itibaren ortadan kayboldu. İsmail Ceylan’ı 19 Eylül’den itibaren göremeyen aile 6 gün sonra kayıp ihbarında bulundu. Yalnız yaşadığı söylenen, sabah ve akşam yemekleri için aile yakınlarına geldiği, zaman zamanda uğramadığı belirtilen İsmail Ceylan’ın telefonuna yapılan tüm aramalarda cevap alamadı. Telefonunun açık olmasından dolayı kayıp olmadığı düşünülen Ceylan’ın aile yakınları, telefonunun kapanması sonrası 6 gün sonra güvenlik birimlerine kayıp ihbarında bulundu.

Ceylan’ın, kaybolması ile ilgili birçok dedikodu dolaştığı Bıçakçı Mahallesi’nde ailenin, Ceylan’ın öldürülmüş olma ihtimalini değerlendiriyor. Ceylan’ın yakınları ulusal bir TV kanalında kardeşlerinin bulunması için başvuruda bulundu.

İsmail Ceylan’ın oğlu Rıdvan Ceylan ile görüşen haber merkezimize verdiği bilgide, “Bizler babamın dedemin evinde yalnız yaşadığını biliyorduk. Ancak 2-3 aydır Serkan diye bir şahısla birlikte kaldığını öğrendik. Babamın günlük kazandığı yevmiyelerini bu Serkan denen şahıs alarak kumarda başka yerlerde harcadığını öğrendik. Babamın annemle boşanmasına sebep olan ve hapiste olan amcam M. Ceylan koğuşta tanıştığı bu Serkan denen şahsa gömü bulduklarını gömünün babamda olduğunu söylemiş. Babam gömü bulsa bu sefalette olur mu? Bu amcamın iftirasından başka bir şey değil” dedi.

Olayla ilgili Jandarma ve AFAD ekipleri bölgede drone ve kadavra köpekleri ile birlikte arama çalışması başlattı.