Meteoroloji’den Denizli için yağış uyarılarısı gelirken cuma günü  ve hafta sonu hava tahmin raporunda da yağışlı havanın etkili olacağı açıklandı.

İşte detaylar…

Haftanın son iş gününe 8 derecelik bir sıcaklıkla başlayan Denizli genelinde günboyu çok bulutlu hava etkili olacak.

Sıcaklık ise en yüksek 22 derece dolaylarında seyredecek.

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre Denizli genelinde cumartesi, pazar, pazartesi, günü yagışlı geçecek.

Cumartesi günü için yapılan tahminlere göre, Denizli genelinde sabah saatlerinde termometreler en düşük 11 dereceyi gösterecek. Gün içerisinde gökgültülü sağanak yağış etkili olurken hava sıcaklığı en yüksek 19 derece olarak ölçülecek.

Pazar günü ise sabah saatlerinde termometreler 10 derece olarak ölçülürken gün içerisinde sağanak yağış etkili oluyor ve termometreler en yüksek 18 dereceyi gösterecek.

Haftanın ilk gününde ise sabah saatlerinde hava sıcaklığı 8 derece seviyelerinde seyrederken gün içerisinde sağanak yağış geçişleriyle birlikte termometreler en yüksek 13 dereceyi ölçecek.

Haftanın ikinci iş gününde ise sabah saatlerinde termometreler en düşük sıcaklık 7 dereceyi gösterecek. Gün içerisinde çok bulutlu hava hakim olurken, termometreler en yüksek 19 dereceyi gösterecek.

Ekran Alıntısı-6