Denizli Skolyoz Buluşması 17 Aralık Cumartesi günü saat 12:30’da  Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Merkezi’nde Uzm. Fizt. Gülsüm Oğuz’un konuşması ile başladı. Skolyozun tedavi edilebilir bir rahatsızlık olduğunu belirten Oğuz erken tanının ve takibin düzenli yapılmasının önemini vurguladı.

Moderatör eşliğinde yapılan Skolyoz Buluşması’nda Odak Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Esat Kıter, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı Prof. Dr. Füsun Şahin, Uzman Fizyoterapist Gülsüm Oğuz, Pamukkale Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Kitiş, Pamukkale Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Suat Erel ve Ata Ortopedi Ortez Teknikeri Murat Varol katılımcılara değerli paylaşımlarda bulundular. 

Uzm .Fzt Gülsüm Oğuz ve Fizyoform Sağlıklı yaşam merkezi öncülüğünde organize edilen Denizli skolyoz buluşması skolyozlu çocuklar ve aileleri tarafından ilgi gördü. Organizasyon ekibi tarafından, gelecek nesillere daha yaşanabilir dünya sloganıyla konuşmacıların adına Tema vakfına fidan bağışında bulunarak, sertifikaları konuşmacılara takdim edildi.

bulusma-3bulusma-4bulusma-1bulusma-2bulusma