İftar programı ile başlayan program, Denizli Sanayi Odası Yönetimi’nin planladığı projeler ve icra ettiği faaliyetlerle ilgili bilgi paylaşımında bulunulan toplantı ile devam etti. Denizli’nin sınai ve iktisadi gündemiyle ilgili istişarelerde bulunulmasının ardından toplantı sona erdi.

Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu’nun seçim vaatleri arasında da yer alan Yüksek İstişare Kurulu’nun oluşturulmasıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Kasapoğlu, “Yüksek İstişare Kurulu, Denizli Sanayi Odası’na ve Denizli sanayisine önemli katkıları bulunan 18 duayen sanayiciden oluşuyor. Her birinin fikirleri bizler için çok kıymetli. Yüksek İstişare Kurulu, şehrin dinamiklerine hakim tecrübeli iş insanlarıyla mevcut yönetim kurulunun dinamizminin bir araya getirilmesi amacıyla  görüş alışverişinde bulunulması, kendilerinin tecrübelerinden istifade edilmesi amacıyla kuruldu. “ dedi. Ayrıca, Kurula duayen sanayiciler tarafından gösterilen yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade eden Kasapoğlu, Kurula teşekkür ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi. 
Yüksek İstişare Kurulu
Üç aylık aralıklarla, mevzuat gereği kurulun doğal başkanı olan Selim Kasapoğlu öncülüğünde Denizli Sanayi Odası’nda bir araya gelerek, DSO Yönetimi’nin faaliyetleri kapsamında görüş alışverişinde bulunulması ve duayen sanayicilerin tecrübelerinden yararlanılması amacıyla kuruldu. Denizli sanayisine ve DSO’ya önemli katkılar sağlamış 18 duayen sanayicinin listesi ise şu şekilde;
DSO Önceki Dönem Başkanı Müjdat Keçeci
Derya Baltalı
Ahmet Yavuzçehre
Cemal Gürsel Özdemir    
Erkan Köseoğlu
Yüksel Arpacı
Zafer Katrancı
Faruk İnceoğlu
Gültekin Okay Salgar
Bekir Harun Akın
Hasan Ali Turgut
Hasan Hüseyin Ateş
Mehmet Hikmet Çelikkol
Mehmet Tosunoğlu
Muammer Çaputçu
Mustafa Kaygın 
Orhan Tahtalı
Raşit Akbaş