Denizli protokolü Ramazan Bayramı nedeniyle, Denizlili vatandaşların Ramazan Bayramını yayımladıkları mesajlarla kutladı.

VALİ ALİ FUAT ATİK’İN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

vali-10

Kardeşliğimizi pekiştiren, gönüllerimizi birleştiren, yardımlaşma ve dayanışma gibi insani hasletlerimizin öne çıktığı, mübarek Ramazan ayını geride bırakırken dargınlık ve kırgınlıkları unutturan, birlik ile dirliğin, hoşgörü ile kardeşliğin, huzur ve sevincin zirve yaptığı bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşmuş olmanın sevincini yaşıyoruz.

Köklü kültürümüzde önemli bir yer tutan bayramlarımız, sosyal yaşamda bizleri birbirimize yaklaştıran, ortak his ve fikir çatısı altında birleştiren, ender ve mühim günlerdendir. Bu kıymetli günlerde hüzünlerimizi, kırgınlıklarımızı, acılarımızı bir nebze olsun unutmalı; sevgi ve kardeşlik atmosferi altında kucaklaşarak bir ve beraber olmaya çalışmalıyız. Yüzyılın felaketini yaşadığımız bu zor günlerde Ramazan Bayramı’nı fırsat bilerek milletçe kenetlenmeli, gönlümüzü tüm kardeşlerimize açmalı, bütün insani hasletlerimizi gün yüzüne çıkararak iyiliğin gücünü üstün kılmalıyız. Biliyoruz ki bir ve beraber olduğumuz sürece üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir zorluk yoktur.

Milli ve manevi ögelerle bütünleşerek bir kültür hazinesi haline gelmiş bayramlarda, sevinmek kadar sevindirmenin de mühim olduğu hepimizin malumudur. Bu açıdan biz, Ramazan Bayramı’nı kavuşma ve sevinme günleri olarak değerlendiriyor, ortak bir yaşamı paylaştığımız insanlara karşı birtakım insani ve vicdani sorumluluklarımızın olduğunu düşünüyoruz. Bu sebeple bayram boyunca büyüklerimizi ziyaret etmenin, hallerini sorarak hayır dualarını almanın; evlatlarımıza ve küçüklerimize sevgi ve şefkatle yaklaşarak onların neşesine ve bayram sevincine ortak olmanın, özellikle yetim, garip, güçsüz ve muhtaç kardeşlerimizin yüzünde bir nebze tebessüm oluşturmanın değerinin paha biçilmez olduğunun kanaatindeyiz. İnanıyoruz ki sevinçler ve mutluluklar paylaştıkça çoğalırken acılar, paylaşıldıkça azalacaktır.

Ramazan Bayramı boyunca vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde bir bayram geçirmelerini sağlamak için tüm birimlerimiz görevinin başında, milletimizin hizmetinde olacaktır. Bu süreçte sevdikleri ile bayramı geçirmek için trafiğe çıkacak vatandaşlarımızdan istirhamımız, trafik kurallarına uymaya azami özen göstermeleridir. Bayram sevincimizin hüzne dönüşmesi hiçbirimizin isteyeceği bir durum değildir. Ortak çabamız, vatandaşımızı her daim mutlu ve huzurlu kılmak üzerinedir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Denizlili hemşehrilerim olmak üzere aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, bayram vesilesiyle önemini bir kez daha hatırladığımız bütün insani değerlerimizin sadece bayram günleriyle sınırlı kalmayıp tüm yıla yayılmasını temenni ediyorum. Ayrıca bugünlere ulaşmamızda büyük emeği bulunan aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor; şehit yakınlarına, kahraman gazilerimize sağlıklı ömürler dileyerek bütün vatandaşlarımıza sevgi ve selamlarımı iletiyorum.

BAŞKAN ÖRKİ’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

orki-9

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Ramazan Bayramı ile ilgili olarak mesaj yayımladı. Başkan Örki, “Rahmeti ve mağfireti bol, bereket ayı Ramazan’ı Şerif’i geride bırakırken, birlik ve beraberlik duygularının güçlendiği, insanların kardeşçe kucaklaştığı Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, mübarek Ramazan Bayramı ile ilgili olarak yayımladığı mesajında bu yılki mübarek üç aylar içinde ülkemiz için zor günler yaşandığını ve bu dönemden birlik ve beraberlik içinde geçilebileceğini ifade etti. “İslam dünyasının coşkuyla karşıladığı günlerden olan Ramazan Bayramı’na ulaşmanın sevincini yaşıyoruz” diyen Başkan Örki mesajında şu görüşlere yer verdi;  “Mübarek üç ayların sonuna geldik. Bu yıl üç ayların mutluluğunu yaşadığımız, Ramazan ayının öncesinde yaşadığımız asrın felaketi deprem, ardından sel felaketi her birimizi derinden yaraladı. Buruk bir Ramazan ayı geçirsek de, birlik ve beraberliğin ne denli önemli olduğunu bir kez daha yaşayarak anladık. Ramazanın güzelliği içerisinde, deprem bölgesindeki kayıplarımız ve geride kalan depremzedelerimiz için devlet millet el ele yaraları sarmak için koştuk, koşmaya da devam ediyoruz. Pamukkale Belediyesi olarak, Ramazan da depremzede vatandaşlarımızı yalnız bırakmadık. Ramazan boyunca iftar ve sahur sofralarımızı depremzede vatandaşlarımızla da paylaştık. Deprem bölgesine ilk günden bu yana süren yardımlarımız devam ederken Ramazan ayında ayrıca, ‘Pamukkale’den Hatay’a oyuncak köprüsü’ kurarak, çocuklarımızın yüzlerini güldürdük. Pamukkale’mizde mahalle iftarlarımızla binlerce vatandaşımızla kucaklaşarak, birebir dertlerini, sorunlarını dinledik. Bayramlar miniklerimizin ilgisiyle, büyüklerimizin hayır duasıyla anlam kazanır. Halk arasında şeker bayramı olarak adlandırdığımız Ramazan Bayramı’nın şeker tadında geçmesini diliyorum. Bayram coşkusunun tüm yaralı yüreklere ferahlık, esenlik getirmesini; Birlik ve beraberlik duygularının güçlendiği, insanların kardeşçe kucaklaştığı bir bayram diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, Rahmeti bol, mağfireti bol, bereket ayı Ramazan’ı Şerif’i geride bırakırken,  başta Pamukkaleli vatandaşlarımız olmak üzere tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, sağlık ve mutluluk dolu günler diliyorum”.

Başkan Tefenlili'den Ramazan Bayramı Mesajı

dtb-9

Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, mesajında birlik, beraberlik, saygı ve hoşgörü içerisinde bir bayram diledi.

Başkan Tefenlili mesajında şu görüşlere yer verdi:

“On bir ayın sultanı Ramazan ayını uğurlayarak Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Bayramlar, dargınlıkların son bulduğu, birlik ve beraberliğin pekiştiği, sevgi ve saygının öne çıktığı, özel ve önemli günlerdir. Bu özel ve önemli günler dost, akraba ve büyüklerin ziyaret edildiği, hastalara, kimsesizlere, yetimlere, muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı zamanlardır. Tüm bu değerlerin Ramazan Bayramı’nda doyasıya yaşanması temennisiyle milletimizin ve islam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik eder, huzur, barış ve mutluluk içerisinde nice bayramlara kavuşmayı temenni ederim”

BAŞKAN DOĞAN’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

dogan-5

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Kalplerin ve gönüllerin bir olacağı Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Doğan, “Değerli hemşehrilerim, Bu Ramazan ayını da birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde, Merkezefendimize yakışır bir şekilde geride bırakarak bayrama ulaştık. Bu duygu ve düşünceler ile tüm hemşehrilerimin sevdikleriyle bir arada olacağı, hoş muhabbetler edeceği ve güzel hatıralar biriktireceği bir bayram diliyor, Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Bayramın ülkemize sağlık, barış, kardeşlik, adalet ve hukuk getirmesini temenni ediyorum” dedi.
 

TOPLUMCA KUCAKLAŞACAĞIMIZ GÜZEL BİR BAYRAM DİLİYORUM

dto-34

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, "Ramazan Bayramı'nı milletçe huzur ve sağlık içinde, şeker tadında geçirmeyi diliyorum. Halkımızın, hemşehrilerimizin bayramını canı gönülden en iyi dileklerimle kutluyorum" dedi.

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı. Mesajında şu ifadelere yer verdi: "Bayramlar, milletimizin hep beraber aynı heyecan ve duyguları paylaştığı, önemli ve güzel günlerdir. Ramazan Bayramımız da bu özel ve anlamlı günlerin en başında gelen müstesna zaman dilimlerinden biridir. Milletimizin gönüllerinin bir ve beraber olduğu bayramlarımızda, aile efradımızın yanında akrabalarımızla komşularımız başta olmak üzere gencinden yaşlısına, yalnız yaşayan vatandaşımızla tanıdıklarımızdan yetim ve acizlere kadar herkesi hatırlayıp aramak, buluşmak ve kucaklaşmakla, milli birlik ve beraberliğimizi perçinlemiş olacağız. Elbirliğiyle onların bayram heyecanını paylaşmak, bu özel günleri milletçe gerçek anlamda bayram havasında yaşamamıza da vesile olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, üyelerimizin ve halkımızın mübarek Ramazan Bayramı'nı en kalbi duygularla kutluyor, küçüklerin gözlerinden, milletimizin çınarları durumundaki aziz büyüklerimizin ise ellerinden öpüyorum. Ramazan Bayramımız, başta ülkemiz olmak üzere tüm Müslümanların ve insanlığın huzur bulmasına, birlik ve dirliğine vesile olsun."

Ekrem Başer’den Ramazan Bayramı mesajı

baser-8

AK Parti Denizli Milletvekili adayı Ekrem Başer, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında, tüm Denizli halkının bayramını en içten dilekleriyle kutlayan Başer, bayramın barış, sevgi, hoşgörü ve birlik beraberlik duygularını pekiştiren ve güzelliklerin paylaşıldığı özel bir gün olduğunu söyledi.
Başer mesajında, Ramazan ayının birbirimizi daha iyi anlama, karşılıklı saygı ve sevgiyle yaklaşma fırsatı sunduğuna dikkat çekti. Başer, “Sadece bayramlarda değil, günlük yaşamımızda da birbirimize sevgi, saygı ve hoşgörü çerçevesinde davranmalıyız. Hiç kimseyi kırmamalıyız. Ramazan gibi müstesna günlerde ve içerisine girmekte olduğumuz Ramazan Bayramı'nda akraba, eş ve dostlarımızı, öksüz ve yetimlerimizi her zamankinden daha fazla hatırlamalı ve ziyaret etmeliyiz. Saygı, sevgi, merhamet, birlik ve beraberlik gibi insanı insan yapan bizim asli değerlerimizi asla unutmamalıyız” dedi.
Başer, mesajını şu sözlerle tamamladı: "Ramazan Bayramı, insanların birbirine karşı daha hoşgörülü, sevgi dolu ve saygılı olmasını sağlayan bir fırsattır. Bayramın, tüm insanları birleştiren, kardeşlik duygularını güçlendiren bir zaman olduğunu düşünüyorum. Barış, sevgi, hoşgörü ve birlik beraberlik duygularını pekiştiren ve güzelliklerin paylaşıldığı özel bir gün olan Ramazan Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyor, başta şehrimiz olmak üzere, ülkemize, milletimize ve tüm İslam alemine sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum."
 

Başkan Zolan'dan Ramazan Bayramı mesajı

zolan-28

Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Başkan Osman Zolan, “Denizli’mizin, ülkemizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tüm kalbimle tebrik ediyor, bayramın manevi ikliminin tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Sevgi, hoşgörü, yardımlaşma ve kardeşliğin yanında birçok güzelliği içerisinde barındıran 11 ayın sultanı mübarek ramazan ayını uğurlamanın hüznünü, dostluk duygularının güçlendirildiği, insanların kaynaşmasına ve huzurlu yaşamın tesisine vesile olan bir bayrama daha kavuşmanın sevincini yaşadıklarını belirtti. Denizli’de ramazan ayının manevi atmosferini en güzel şekilde yaşadıklarını kaydeden Başkan Osman Zolan, gerek iftar çadırlarında gerekse mahalle iftarlarında her gün binlerce hemşehrisiyle aynı sofrada dua edip oruç açmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşadıklarını kaydetti. 

Ramazan Bayramı’nın yardımlaşma ve paylaşma duygularının en yoğun yaşandığı müstesna günler olduğunu kaydeden Başkan Osman Zolan, “Bu bayramda da aile ve akrabalarımız başta olmak üzere dostlarımızı, komşularımızı unutmamalı, küçükleri sevindirmeliyiz. Çevremizde bulunan yoksul, kimsesiz, ihtiyaç sahibi ve yetimlere daha özenle kucak açmalı, özellikle kutsal vatanımız için canını veren şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerimizi mutlaka ziyaret etmeliyiz” ifadelerini kullandı. 

Denizli’de bayramın huzur ve güvenli bir şekilde geçirebilmesi için Büyükşehir Belediyesi olarak tüm tedbirleri aldıklarını belirten Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Başı rahmet, ortası mağfiret sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan-ı Şerife Allah'ım tekrar kavuşmayı nasip eylesin. Bu duygu ve düşüncelerle Denizli’mizin, ülkemizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla tebrik ediyor, bayramın manevi ikliminin tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum.” 

Milletvekili Özkan’dan Bayram mesajı 

ozkan-4

AK Parti Denizli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Cahit Özkan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında, tüm Denizli halkının bayramını en içten dilekleriyle kutlayan Özkan, birlik ve beraberlik içerisinde bir bayram geçirmeyi dilediklerini ifade etti.
Özkan, Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde, tüm vatandaşların sağlık, güvenlik ve refahını korumak için ellerinden geleni yaptıklarını vurguladı. Sağlık hizmetleri, ekonomik destekler ve sosyal yardımlar gibi birçok alanda önemli adımlar attıklarını ve atmaya devam ettiklerini söyledi. Bu çerçevede, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da, Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahiplerine yönelik yardımlar yapıldığını söyleyen Cahit Özkan, “El Ele verdiğimiz sürece bizi kimse kardeşlik hukukumuzdan ayıramaz. Allah’ım birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.
Özkan, Ramazan Bayramı'nın ülkemize, milletimize ve tüm İslam aleminin birlik, beraberlik ve huzur getirmesini temenni etti. Bayramın birlik ve dayanışma içinde kutlanması gerektiğine dikkat çeken Özkan, Denizli'nin gelişimi ve kalkınması için çalışmalara devam ettiklerini, hizmetlerinin ve yatırımlarının Denizli halkına daha da fayda sağlaması için var güçleriyle çalıştıklarını ifade etti. Özkan, tüm Denizli halkının Ramazan Bayramı'nı en içten dilekleriyle kutlarken, mesajını şu sözlerle tamamladı: "Mübarek Ramazan Bayramı'nın, tüm Denizli halkına sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum. Bayramınız mübarek olsun."

BAŞKAN GÜNGÖR, “Ramazan Bayramımız mübarek olsun”

gungor-2

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, mesajında tüm hemşehrilerinin Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.
Ramazan ayının bereketi ve feyzinden sonra şimdi de sevgi, hoşgörü ve kardeşlik dolu günlere kavuşacaklarını ifade eden AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, mesajında, “.Bu mübarek günlerin tüm insanlığa huzur, barış ve kardeşlik getirmesini diliyorum. Bayramlar, ailemizle, komşularımızla, arkadaşlarımızla bir araya gelerek birlik, beraberlik ve sevgi bağlarımızı pekiştirdiğimiz müstesna günlerdir. Ramazan Bayramımızda da sevdiklerimizle bir araya gelip, birlik ve beraberlik içinde huzurlu bir şekilde bayramı kutlamak en büyük dileğimizdir” ifadelerini kullandı.
Ramazan Bayramı’nın başta Denizli ve Türkiye olmak üzere tüm İslam alemi ve insanlığa güzellikler getirmesini dileyen Başkan Güngör, “Bayramlar sevgi, hoşgörü ve paylaşım duygularının en yoğun yaşandığı günlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlar, sevgi ve kardeşliğin daim olması temennisinde bulunuyorum.  Bayramın şehrimize, ülkemize, milletimize ve tüm İslam âlemine huzur, barış ve mutluluk getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.