Vali-15Vali Coşkun’da bayramda birlik ve dayanışma vurgusu

Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, “Bayramlar bir olmanın, paylaşmanın, dayanışmanın yaşandığı müstesna zamanlardır” dedi.

Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesaj yayımladı. Vali Coşkun, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Rahmet ve mağfiret ayı mübarek Ramazan-ı Şerif’in ardından, barış, huzur ve kardeşlik adına yeni umutların filizlenmesini istediğimiz bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar; birlik ve beraberlik duyguları içerisinde sevgi ve saygının en güzel örneklerinin sergilendiği, dargınlıkların unutulup herkesin kucaklaştığı, milli kültürümüzün ayrılmaz bir parçası olan 'sevinçte ve kederde bir arada olma' geleneğinin hayat bulduğu zamanlardır. Bu bayramda da en büyük temennimiz, huzurumuzun, kardeşliğimizin ve mutluluğumuzun daim olması, Ramazan ayı boyunca olduğu gibi sofralarımızda bereketin eksik olmamasıdır. İnanıyorum ki kalplerimize huzur taşıyan bu kutlu günlerin maneviyatı ve hep bir ağızdan ettiğimiz dualar; insanlığın kalbine rahmet, coğrafyamıza sükûnet, ülkemize bereket getirmeye vesile olacaktır.
Bayramlar bir olmanın, paylaşmanın, dayanışmanın yaşandığı müstesna zamanlardır. Bayram sevincimizi yaşlılarımızla, ihtiyaç sahipleriyle ve düşkünlerimizle paylaşmayı ihmal etmeyelim. Aynı şekilde, şehitlerimizin kıymetli ailelerini, kahraman gazilerimizi ve yetimlerimizi de unutmayalım. Ramazan Bayramının huzur ve güven içerisinde idrak edilmesi için ilgili kurumlarımız tarafından gerekli tüm tedbirler alınmıştır. Bayram boyunca ilimizin huzuru, güvenliği ve mutluluğu adına görev alacak tüm personelimize teşekkür ediyorum. Bayram nedeniyle şehir dışına çıkacak vatandaşlarımızdan da yolculukları esnasında trafik kurallarına uymalarını, uykusuz araç kullanmamalarını ve aşırı hızdan kaçınmalarını, mutlaka emniyet kemeri kullanımına özen göstermelerini istirham ediyorum. Lütfen bayram sevincimizin hüzne dönüşmesine izin vermeyelim.
Bu duygu ve düşüncelerle; Denizlili hemşehrilerimizin ve aziz milletimizin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenlik içerisinde daha nice bayramlara ulaşmak temennisiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum”

Bulent Nuri Cavusoglu

Başkan Çavuşoğlu Ramazan Bayramı mesajı yayımladı

Denizli'de 1 Mayıs kutlamaları da LGBT gerilimi Denizli'de 1 Mayıs kutlamaları da LGBT gerilimi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yoğun geçen bir seçimin olduğunu söyleyen Çavuşoğlu, “Denizli adına çok güzel bir sürecin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, sevgi, dayanışma, rahmet ve bereket ayı ramazanı hep birlikte geçirerek geride bıraktıklarını belirtti. Ramazan Bayramı’na kavuşmanın yanında yoğun geçen bir seçimin ardından Denizli adına çok güzel bir sürecin heyecan ve mutluluğunu da yaşadıklarını ifade eden Başkan Çavuşoğlu, şunları kaydetti: “Güzel günlerin çok daha yakın olduğu inancıyla, şehrimizin, ülkemizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutluyor, sevgi, kardeşlik, sağlık, huzur ve bereket içerisinde bir bayram temenni ediyorum. Tüm hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Denizli Protokolunden Bayram Mesajlari 1

Merkezefendi Başkanı Doğan'dan Ramazan Bayramı mesajı

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Kalplerin ve gönüllerin bir olacağı Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Doğan, “Değerli hemşehrilerim, Bu Ramazan ayını da birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde, Merkezefendimize yakışır bir şekilde geride bırakarak bayrama ulaştık. Kırgınlıkların unutulduğu, mutlulukların paylaşıldığı, dostlukların güçlendiği günler olan bayramlarda manevi değerlerimiz etrafında bütünleşeceğiz. Bu duygu ve düşünceler ile tüm hemşehrilerimin sevdikleriyle bir arada olacağı, hoş muhabbetler edeceği ve güzel hatıralar biriktireceği bir bayram diliyor, Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Bayramın ülkemize sağlık, barış, kardeşlik, adalet ve hukuk getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Denizli Protokolunden Bayram Mesajlari 2

Pamukkale Belediye Başkanı Ertemur'dan Ramazan Bayramı mesajı

Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, Ramazan Bayramı sebebiyle vatandaşlara bir kutluma mesajı yayımladı. Başkan Ertemur, “Seçim süreci ile birleşen bir Ramazan ayını geride bıraktık. Vatandaşlarımız Ramazan’ın huzurunun yanında maalesef seçim stresini yaşadığı bir süreç geçirdi. Pamukkale’mizin güzel günlere kavuşturmak için yaptığımız çalışmalar 31 Mart’ta vatandaşlarımızın teveccühü ile vücut buldu. Pamukkale’mize bahar geldi. Pamukkale’miz derman belediyecilikle kavuştu. Ramazan Bayramı öncesi Pamukkale’miz mutlu güzel günlere büyük bir kapı açtı. Bugün ise, mübarek Ramazan ayımızın ardından Ramazan Bayramı’na kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Ramazan ayımızın bereketi, hürmeti Pamukkale’mize sevgi iklimini kazandırdı. Bu iklimin sadece bayramlarda değil, yılın 365 günü Pamukkale’mize hakim olacağına inancım tamdır. Ramazan Bayramı’nın ülkemize barış ve esenlik getirmesini diliyorum. Bayramlar, mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk duygularının zirveye ulaştığı, insanların kaynaşmasına ve huzurlu yaşamın tesisine vesile olan müstesna günlerdendir. Sevinmek kadar sevindirmenin de büyük önem taşıdığı bu özel günlerde kırgınlıkları, dargınlıkları zihnimizden ve davranışlarımızdan söküp atmalı, yetimlerin, gariplerin, kimsesizlerin tebessümüyle, bayram sevincimize onları da ortak etmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle; En küçüğünden en büyüğüne öncelikle Pamukkalelilerin ardından tüm Müslüman aleminin bayramını kutluyorum” dedi.

Denizli Protokolunden Bayram Mesajlari 3

Başkan Tefenlili'den Ramazan Bayramı Mesajı

Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, mesajında birlik, beraberlik, saygı ve hoşgörü içerisinde bir bayram diledi.

Başkan Tefenlili mesajında şu görüşlere yer verdi:

“On bir ayın sultanı Ramazan ayını uğurlayarak Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Bayramlar, dargınlıkların son bulduğu, birlik ve beraberliğin pekiştiği, sevgi ve saygının öne çıktığı, özel ve önemli günlerdir. Bu özel ve önemli günler dost, akraba ve büyüklerin ziyaret edildiği, hastalara, kimsesizlere, yetimlere, muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı zamanlardır. Tüm bu değerlerin Ramazan Bayramı’nda doyasıya yaşanması temennisiyle milletimizin ve islam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik eder, huzur, barış ve mutluluk içerisinde nice bayramlara kavuşmayı temenni ederim”

Denizli Protokolunden Bayram Mesajlari 4

PAÜ Rektörü Kutluhan’dan Ramazan Bayramı mesajı

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Ramazan Bayramı sebebiyle mesaj yayımladı. Kutluhan, milletimizin en büyük hasletlerinden bir tanesinin yardımlaşma ve muhtacın yanında olmak olduğunu vurguladı. Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, “Manevi bir huzurla idrak ettiğimiz, on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayını tamamlayıp, gönüllerimizde önemli yer tutan; sevgi, saygı, hoşgörü, dayanışma, birlik olma gibi ulvi değerleri hissetmeyi sürdüreceğimiz Ramazan Bayramı’na erişmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bayramlar; kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği mutlu, umutlu ve sevgi dolu olmamız için bizlere güç veren önemli değerlerimizdir. Bu özel günlerde, kırgınlıkları, dargınlıkları, küskünlükleri geride bırakmalı; kimsesiz, hasta, yaşlı ve yardıma muhtaçları ziyaret ederek, gönüllerinde umut çiçeklerinin yeniden filizlenmesine vesile olmalıyız. Bilindiği gibi aziz milletimizin en büyük hasletlerinden bir tanesi yardımlaşma ve muhtacın yanında olmaktır. Bayramlar da bu güzel duyguları yaşama ve yaşatmak içi3n her birimiz için önemli günlerimizdendir. Ramazan Bayramı vesilesiyle tutulan oruçların, yapılan ibadet ve duaların Allah katında kabul olmasını diliyorum. İçinde bulunduğumuz bu mübarek ay ve günlerin, İslam dünyasında başta Gazze olmak üzere, zulmün sona erdirmesini, ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini Yüce Mevla’dan niyaz ediyor; dünyada ve ülkemizde yaşanan acıların son bulmasını diliyorum. Bu duygu ve düşünceler ile başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Ülkemizde huzur içinde bayram kutlayabilmemize vesile olan, mukaddes değerler uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizi minnetle yad ediyorum.” dedi.