Meteoroloji’den Denizli için yağış uyarısı gelirken, cumartesi, pazar ve pazartesi günü hava tahmin raporunda da açık ve bulutlu hava etkili olacağı açıklandı.

Cumartesi günü için yapılan tahminlere göre, Denizli genelinde sabah saatlerinde termometreler en düşük 7 en yüksek 21 dereceyi gösterecek. Gün içerisinde hava parçalı bulutlu hava hakim olacak. 

Pazar günü ise sabah saatlerinde termometreler 8 derece olarak ölçülürken gün içerisinde çok bulutlu hava hakim olacak termometreler ise en yüksek 23 dereceyi gösterecek.

Haftanın ilk gününde ise sabah saatlerinde hava sıcaklığı 10 derece seviyelerinde seyrederken gün içerisinde parçalı bulutlu bir hava hakim olurken sıcaklıklar en yüksek 25 derece olacak.

Haftanın ikinci iş gününde ise sabah saatlerinde hava sıcaklığı 11 derece seviyelerinde seyrederken gün içerisinde gökgürültülü sağanak yağışlı bir hava hakim olurken sıcaklıklar en yüksek 21 dereceyi görecek.

Haftanın ücüncü iş gününde ise sabah saatlerinde hava sıcaklığı 9 derece seviyelerinde seyrederken gün içerisinde gökgürültülü sağanak yağışlı bir hava hakim olacak. Sıcaklıklar ise en yüksek 18 dereceyi görecek.

Ekran Alıntısı-9