Denizli'nin genç yeteneklerinden olan ve 2015'te 'Yetenek Sizsizniz Türkiye'de BeatBox performansı gösteren Gökhan Mankır Beatbox performansı ile wwww.haberdenizli.com'a konuk oldu.

HABERDENİZLİ.COM

Denizli'nin Bekilli İlçesinde yaşayan Muğla'da Radyo ve Televizyon bölümü okuyan 21 yaşındaki Gökhan Mankır, BeatBox performansı ile sosyal medyadan beğenileri çığ gibi büyüyor. Denizli'de canlı müzik veren kafelerde de sık sık çıkan Gökhan Mankır, BeatBox severleri performansıyla büyülüyor.

Ocak 2015'te 'Yetenek Sizsiniz Türkiye'ye çıkan Gökhan Mankır, gerçekleştirdiği BeatBox performansıyla İstanbul'da Denizli'yi temsil etti. BeatBox performansını değerlendiren Jüri üyelerinden Murat Boz ve Eser Yenenler beğenmediği için çarpı işaretine basmıştı. Gökhan Mankır, bunun üzerine performansını yarıda bırakarak BeatBox'ını sonlandırdı. Mankır, Murat Boz ile küçük çaplı bir söz tartışması yaşadı. Tartışmada 'BeatBox performansında çıkarılan seslerle ilgili iddiasını savunan Mankır, sözlü tartışma yaşamıştı.

Mankır, www.haberdenizli.com'da yaptığı BeatBox performansı sonrası 'Yetenek Sizsiniz Türkiye'de yaşadığı olayın gerçek yüzünü anlattı.

YETENEK SİZSİNİZ TÜRKİYE'DE YAŞADIĞI OLAYIN GERÇEK YÜZÜNÜ ANLATTI
Mankır, "Sabah 09.00'da Üniversiteye geldim ve provalara başladık. Prova sonrası iki tane çekim gerçekleştirdik fakat ben sahneye gece 22.30'da çıktım. 13 saat bekledikten sonra yorgunluktan dolayı performansım düşük oldu ve ayrıca seyirciler sıkılmaya başlamıştı. Performansım sırasında hiç bir tepki göremedim fakat performans sonrası Acun Ilıcalı'nın söylediği, 'diğer sanatçı sahneyi coşturdu bizim için önemli olan seyircinin coşmasıydı' dedi.

Malesef işin arka planına tam olarak hakim olamadıkları için kendimi gösteremedim. Acun Ilıcalı bir dahaki sene bir daha çağıracağını söylemesine rağmen çağırmayarak beni hayal kırıklığına uğrattı. Ayrıca 'bir dahaki seneye denersin' cümlesinin kesilmesi de beni üzdü" ifadelerini kullandı.